13.kapitola

62 8 0
                                    

Z pohledu Stelly.
Probudila jsem se s pocitem , že už je poslední den prázdnin to neee. Vylezla jsem z postele vzala jsem si (media) a šla se nasnídat. Vzala jsem si rohlík,máslo a kuřecí šunku. Udělala jsem si malinový čaj. Volala mi Riley.

R: Ahoj Stello nezajdem na koupák?

Já: Ahoj jo klidně v kolik?

R: třeba teď zajdu pro tebe nezapomeň si plavky

Já:  ale neboj...a můžu vzít Rubby?

R: ahoj jasně můžeš já zase vezmu bratránka Codyho.

Ukončila jsem hovor a šla jsem se se připravit. Vzala jsem si
Batoh a dala jsem si tam plavky a ručník. Rubby vem si plavky a ručník. Volala jsem na ni když byla u sebe v pokoji. Jo Stello.

Přišla dolu a my jsme vyšly ven zamkla jsem. A v dáli šla Riley s Codym k nám. Ahoj. Řekli nám. My jsme jim odpověděly a šli jsme na koupák. Riley pustila písničku "bills". A všichni jsme jí začali zpívat. Sice na nás lidi koukali lidi, jak na debili , ale jsme zvyklí :).

Došli jsme na koupák a šli ke vchodu zaplatili jsme vstup a vešli dovnitř. Vlezla jsem si do kabinky a převlíkla jsem se. Vylezla jsem a tam už všichni byli. Zase jsem byla poslední.

Vlezli jsme do vody a začli jsme plavat prsa. Půjdem skočit z věže? Zeptala se nás Riley. Ja ne. Řekla jsem trochu sklesle. Dobře a co ty Rubby? Já půjdu. Šli jsme ke věži a holky to vyběhly nahoru bylo tam asi jen 6 lidí. Skočili a já už čekala až bude skákat Riley a Rubby. Ony skočily spolu. Rubby nevyplavala. Já se o ní bála tak jsem skočila do vody a snažila se jí s Riley vytáhnout,ale nešlo nám jí najít tak jsme volali na plavčíka. Topí se tu jedna holka pomóóóc! Plavčík skočil do vody. A vytáhnul jí. Vyndal jí z bazénu. Začal jí dávat umělé dýchání. Až začla dýchat šli jsme
spolu domu.

Doufám že se vám to líbí.

Bláznivá PuberťačkaWhere stories live. Discover now