7.kapitola

89 8 0
                                    

Z pohledu Stelly
James mě vyhodil před domem se všema jsem se rozloučila a šla dovnitř. Ahoj mami jsem doma. Zavolala jsem na mamku ale neodpovídala zase neni doma. Přišla jsem do kuchyně a na lednici byl lísteček s textem.

Ahoj Stello jela jsem do práce. Volala jsem ti ,ale jako vždy jsi mi nezvedala telefon. Přijedu ráno. Pa mám tě moc ráda máma.

Takže mamka je zase v práci, takže se půjdu navečeřet. Vzala jsem si k večeři jenom jogurt neměla jsem vůbec hlad. Šla jsem se osprchovat. V pokoji jsem si vzala osušku a pyžamo a šla do své koupelny. Na bílé osušce byl černý playboy a na červených kalhotech od pyžama byly všude dvojté bílé srdíčka ( nevím jak to nazvat :D vypadá to nějak takhle ) a na bílém triku od pyžama červené zamilované kočičky ,okolo nich bylo už jen pár dvojtých srdíček. Je to cute pyžámko. Byla jsem v koupelně a sundavala jsem si ze sebe oblečení a vlezla do vany a začla jsem se sprchovat.

Osprchovala jsem se a hned jsem vylezla z vany, osušila jsem se osuškou a vlezla do svého pyžámka. Vylezla jsem z koupelny dala na topení osušku. Šla jsem si pustit film divergence ten film miluju <3.Zalezla si do peřin po chvilce jsem už usnula. Zdál se mi divný sen spíš noční můra.

Přišla jsem domů a slyšela jsem jak táta nadáva mamce že je kur*va a tak nápodobně. Pomaličku jsem nakoukla do místnosti kde byla mamka s tátou. Mamka byla celá zmlácená a táta napřahoval furt jí mlátil, dokud nemohla vztát. Chtěla jsem tam vlítnout a vlepit jednu tátovi,ale hodně jsem se bála. Mamka tam už ležela a táta na ní jen civěl. Takhle to bylo každej den , ale začal mlátit i mě. Jednou mě kopl do břicha strašně velkou silou že jsem nemohla dýchat.

Probudila jsem se šokem co se mi to zdálo. Rozbrečela jsem se dlouho jsem brečela ,až jsem se trochu uklidnila usla jsem a probudila jsem se až ráno.

Doufám že se líbi.
Koment a vottes potěší. :*

Bláznivá PuberťačkaWhere stories live. Discover now