6.kapitola

116 9 0
                                    

Z pohledu Stelly
Dojeli jsme a všimla jsem si že stojíme před lunaparkem. Šli jsme ke vstupu a vešli do lunaparku. Já s Jamesem jsme šli na lavici. Zaplatili jsme a po chvíly po nás tam došli i Danny a Riley. Ahojte nevadí že jdeme taky? Zeptal se s podivným výrazem Danny.
Ne to vážně nevadí my tu nerandíme tak jako vy. Zasmála jsem se u té věty co jsem řekla. Riley na mě jen čučela a to samí i Danny. Sedli jsme si vedle sebe. Já s Riley jsme strašně pištěly až skončila tak zvaně "jízda". James někam zmizel asi šel za Billem nebo tak. Potřebovala jsem na záchod tak jsem si došla, jak jsem chtěla vyjít ze zachodů něco jsem slyšela a na vlastní oči i viděla.

Z pohledu Dannyho (od té lavice)
Uviděl jsem Riley, tak jsem přišel k ní a zeptal se. Riley nechtěla by si jít třeba na tuhle lavici? Ukázal jsem na lavici kde už ji lidi platili. Dobře Danny. Šli jsme společně k lavici a tam stáli James a Stella. Zaplatili jsme a šli jsme k nim. Ahojte nevadí že jdeme taky? Zeptal jsem se ,protože tu mohli randit. Vypadalo že mi četla myšlenky ,protože na to i tak odpověděla. Ne to vážně nevadí my tu nerandíme tak jako vy. Oba jsme na ní koukali jako to jako vážně? Sedli jsme si na lavici a Stella s Riley strašně pištěly. Podal jsem Riley pomalu ruku a seděli jsme ruka v ruce měl jsem v břiše jak se říká motýlky. Stella si nevšimla toho jak se držíme za ruce a to se mi ulevilo , nechtělo se mi totiž poslouchat ty kecy ohledně co mezi náma je a takový. Jak přestala jízda James se někam vypařil. Stella potřebovala na záchod tak jsem měl už někdy tu šanci. Stella už byla na záchodě a já říkal. Riley....musím ti něco říct , už to v sobě držím dlouho. Tak spusťusmála se a čekala co ze mě vypadne. Dobře Riley miluju ,už strašně dlouho. Musel jsem se u toho potit jako blázen. Já tebe taky Danny. Musel jsem jí políbit. Měla strašně jemné, sladkè prostě dokonalé rty. Po chvilce jsme se museli odtáhnout ,protože nám docházel kyslík. Z toho polibku mi šli zase motýli do břicha. Zeptal jsem se jí jestli bude moje holka kývla a obejmula mě ,tekly jí slzy mě taktéž bylo to radostí že bude moje tak dlouho jsem na ní čekal tak dlouho a už je moje.

Přišla Stella a šli jsme všichni společne na další atrakce užili jsme si to. Byl to strašně užitej den.

Nasedli jsme zpátky do aut a v klidu se připoutali a čekali na Jamese ,který si povídal s Billem. Sedl si, nastartoval a šlápl na plyn a jeli směr Sydney.

Doufám že se líbí.

Bláznivá PuberťačkaKde žijí příběhy. Začni objevovat