5.kapitola

98 8 0
                                    

Z pohledu Stelly
Probudila jsem se a byla jsem obklíčená doktory a sestřičkami.
Jak se cítíte zeptal se mě jeden z doktorů. Dobře až na to že mě bolí hlava. To přejde a musíme vás přesunout do pokoje už je místo. Stoupla jsem si a sestřička mi podala berle a já šla s doktory do toho pokoje kam mě chtějí dát. Na tom pokoji už byla jedna tak 14cti - 15ctiletá holka a 2 kluci kterým mohlo být mezi 15ct - 18cti let. Lehla jsem si na poslední volnou postel. Ahoj já jsem Elisabeth říkej mi Elis. Ahoj já jsem Stella usmála jsem se na Elis. Ty kluci přišli hned taky. Ahoj Stello řekli sborově. Ahoj odpověděla jsem jim. Já jsem Liam a tohle je Jack řekl jeden z nich. Fajn nebudu přeci delšit s nimi debatu.

Za celou tu dobu co jsem byla v nemocnici jsem se velmi s nimi spřátelila. Jezdili za mnou kamarádi a rodina byla jsem za to vděčná Uběhl 1 týden a já se připravovala k odjezdu domu. Elis z toho brečela že odjíždím za tu dobu co jsem tam byla jsme se velmi spřátelili. Kluci jen řekli že jim budu chybět. Já jim jen řekla nebojte budeme se scházet mám vás ráda. Obejmula jsem je vzala si tašku a šla k autu kde na mě čekala mamka. Ahoj mami usmála jsem se na ni a obejmula ji. No konečně jedeš domu moje holčičko a 1 slza jí zkápla.

Připoutala jsem se a byla připravena k jízdě. Dojely jsme domu a u domu už čekali přátelé. Pozdravili nás a já se radostí rozeběhla a skočila jsem po nich chytil mě James. To byl kamarád s té bandy no vlastně oni všichni jsou z bandy. Ještě jsem vám neřekla kdo v té bandě ještě byl. Byli tam kluci jménem James, Danny, Bill, Elliot, Mark a Lewis, jsou vážně fajn mám je ráda. Holky jménem
Angela, Emily , Riley a já mé jméno znáte :D. Mami můžu jít s nima ven? Dobře Stello , ale jestli uděláte zase nějaký průšvih tak ....... Nenechala jsem jí domluvit a řekla jsem jenom ať se nebojí a už jsem běžela po schodech do svého pokoje , abych se převlékla. Vzala jsem si na sebe (média) a seběhla jsem schody dólu. Vyšla jsem z domu a mé první slovo bylo kam půjdem? Všichni se na sebe divně koukali . Co vám je? Zeptala jsem se naoko uraženě. Něco ti chybí. Řekl Elliot a zasmál se u toho a najednou se začali smát všichni. Na co jsem zapoměla vy tupci. Tak se podívej dolu řekli všichni sborově. Koukla jsem se a já zjistila že nemám boty. Hups....stává se .... . Ale tobě nějak často nemyslíš řekla Riley. No jo no jsem hlupák. Zašla jsem dovnitř domu nazula si boty a vyšla jsem. Tak pojďte vy hlupáci řekl Bill a šel ke svému autu. A kam se jede to mi neřeknete. Řekla jsem trochu zklamaně. Mno neřekneme řekl Danny a usmál se já ho jen vraždila pohledem. Do Jamesova auta si sedne Danny, Riley, Elliot a Stella a zbytek ke mě řekl Bill. Sedli jsme si do aut Elliot seděl vepředu tak jsem seděla vzadu s Riley a Dannym jim by to spolu tak slušelo. James nastartoval auto a jeli jsme mě neznámo kam.

Doufám že se vám můj příběh líbi votes a komenty potěší.

Bláznivá PuberťačkaWhere stories live. Discover now