24.kapitola(bunkr)

42 7 0
                                    

Z pohledu Sama
Stello? Promluvil jsem na ni když jsme šli k našim domum. Ano? Zeptala se znuděně. Kam dneska půjdem? Zeptal jsem se netrpělivě. Tak můžem jít ven s klukama. Řekla a koukala do země.klidně v kolik ?zeptal jsem se. Před domem ve 3:00. Odpověděla. Dobře ahoj.
Pozdravil jsem ji když jsme stáli u domů a obejmul jsem ji. Ahoj. Odpověděla v obejmutí.

Odtáhli jsme se a každý z nás šel do svého domu. Bylo půl 2, tak jsem šel do pokoje a sundal si batoh ze zad, vzal jsem si osušku co byla na mém topení a šel jsem do koupelny. Slíkl jsem si oblečení a hodil to do špíny, vlezl jsem si do sprchy a začal se sprchovat.

Vylezl jsem a utíral jsem se osuškou. Vzal jsem si na sebe boxerky a šel si pro další prádlo do skříně. Vyndal jsem si bílé triko s textem you is cute což znamená "ty jsi roztomilý. Černé rifle. Vzal jsem si to všechno na sebe a šel dolu. Nandal jsem si bíle tenisky a šel před barák čekat na Stellu. Stella po chvilce vyšla.

Společně jsme šli do skateparku,ale neměli jsme žádný skateboard nechtělo se nám moc jezdit.

Z pohledu Stelly.
Kluci už na nás volali z rampy. A ptali se nás kde máme skate. A my oba spustili na stejno. Jezdit se nám moc nechce, protože večer jdeme ještě na tu párty. Kluci jen kývli. A dál pokračovali v jezdení. Bill řekl. Stejně budeme dneska jezdit chvíli pak půjdeme do holek. A při tom se zasmáli všichni kromě Sama,protože nechápal a proto se všichni smáli,že on jediný neví o čem je řeč. Proč do holek? Mě stačí jedna a ta moje. Bill se začal ještě víc smát,ale jinak ostatní stichli ,protože jim to přišlo milí. Bill mu na to jen řekl. Nech se překvapit. Nad tím se Bill pousmál a někam odjel asi domu. Po chvilce přišla Riley ta tu chyběla jinak tu byli všichni. Až na to že Bill jel domu. On ale přijede.

Ahoj. Pozdravila nás Riley a my jí pozdrav opětovali. Šla si k nám sednout. Bill tentokrát šel pěšky a měl batoh. Bill jediný co řekl. Jdeme! Všichni se zvedli a šli jsme. Šli jsme do jednoho strmého kopce,pak dolu šli jsme i po cestičce za tím kopcem. V půlce cestičky jsme zahli do leva. A šli nějakými klikyháky. Tam byla vodárna nebo co to je. Oplocená. Přelezli jsme plot a šli přes cizí pozemek. Šli jsme přes ten pozemek jen proto že na druhou stranu se jinak nejde dostat je to strašně zarostlý a vysekat to tam nechceme aby tam kam jdeme nikdo nelezl. Přelezli jsme další plot a šli zase kličkovaně. Došli jsme na místo. Domeček na stromě. Šli jsme do něho a sedli jsme si na náš gaučík.

Snad se líbí... A omlouvám se že jsem dlouho nenapsala... Mohli by jste si přečíst můj další příběh" Paní zamilovaná"

Bláznivá PuberťačkaWhere stories live. Discover now