10.kapitola(návštěva)

76 7 0
                                    

Z pohledu Stelly
Šla jsem do pokoje kde jsem se dooblékla, a šla zpátky dolu a už jsem čekala u vchodových dveří.

Po schodech dolu už šla Ruby i s mamkou. Vyšla jsem z domu a šla jsem k autu. Stello? Ty si myslíš,že pojedeme autem? Řekla se smíchem mamka. No jo vlastně oni jsou sousedi. To mě štve ještě víc. Šla jsem zpátky k Ruby a mamce a šly jsme společně k domu kam máme namířeno. Mamka zaťukala , protože zvonek tu nejde.

Tim sousedům který tu byli předtajtěma jim ho rozbily děti, který hrají zvonkohru,jinak jestli do toho daly pěstí to nevim.

U dveří už stála paní Williamsová. Dobrý den. Pozdravily jsme s Ruby na stejno. Ahoj Jane. Pozdravila mamka. Ahoj holky pojďte dál. Řekla nám všem.

Vešly jsme dovnitř a šly do obývacího pokoje. Sedly jsme si na gauč a paní Williamsová nám řekla. Dáte si něco k pití? Kafe a holky ovocnej čaj. Řekla mamka i za nás.

Přinesla nám čaj a kafe. Mio, Same pojďte dolu. Zavolala pani Williamsová. Nejdříve vešla Mia a potom Sam. Mé oči jako by oslepli on je tak krásný. Má špinavý blond vlasy. Užasné modré oči. Raději přestanu snít jinak se do něj zamiluju. Dobrý den. pozdravili mojí mamku.
Sedl si vedle mě na gauč a já stuhla. Proč si musel sem zrovna sednout on ? Proč ne Mia. Říkat ale nebudu ať si s semnou vymění místo Ruby. Ahoj. Pozdravili oba mě a Ruby. Ahoj řekly jsme s Ruby.

Sam je milí. Povídali jsme si o nás , aby jsme se dozvěděli jaký jsme. ( nemusím vám to tu vypisovat ne? :D ). Jde na stejnou střední školu jako já, tak to je super. Seznámím ho někdy Riley.

Tak půjdem né holky ? Jojo mami. Vzaly jsme si bundu a šly k vchodovým dveřím. Ahoj. Řekli si mamky. Naschledanou a ahoj. Řekli jsme my.

Na obrázku Sam.
Doufám že se líbí. Užijte si pokračování.

Bláznivá PuberťačkaKde žijí příběhy. Začni objevovat