23.kapitola

66 9 4
                                    

Z pohledu Stelly

Crrrr......crrrr......crrrr... Probudila jsem se s Ruby na ten hrozný zvuk budíku. Stello....? Protáhla se Ruby. Ruby....? Musíme stávat do té školy ? Zeptala se ospale. Jo je pátek ne sobota. Taky nejsem moc nadšená že je pátek, ale i jsem. Jsem protože bude výkend a nejsem, protože bude ta párty asi se divíte že se tam netěšim,ale netěšim. Obě s Ruby jsme vylezly z postele a vzaly jsme si čisté oblečení. Stello...mno... Matt... Řekla smutně. Co je s Mattem? Nechápala jsem ji. On spí. Řekla ještě víc smutně já se jen zasmála. Matte....stávej... Budili jsme ho s Ruby. Mmmm.... A otočil se na druhou stranu. Stavej. Zařvala Ruby až jsem povyskočila i já. Nestřílej. Zařval když si stoupal leknutím.Musítelekat holky ? Řekl a rozdýchával to leknutí.

Dolu jsme se šli s Ruby nasnídat a Matt se zatím oblékal. Matt až se dooblékl šel za námi dolu. Holky tak jdeme do školy. Řekl Matt a měl přes jedno rameno batoh. Matte ani jsi nesnídal. Řekla jsem, když jsem uklízela talíř od snídaně. Já nechci jíst....tak pojďte. Řekl a nandaval si boty. Já jsem se šla do koupelny dát alespoň řasenku.

Vylezla jsem z koupelny a šla jsem si vzít svoje černé conversky. Vlezla jsem do Mattova auta a připoutala jsem se. Po chvilce vlezla do auta Rubby a nakonec Matt.Vyjeli jsme a každou z nás hodil Matt k naším školám.

Vylezla jsem z auta a tam na mě už čekala Riley. Ahoj. Přišla ke mě a obejmula mě. Ahoj. Odpověděla jsem. Kde máš toho tvého? Zeptala se mě s ďábelským úsměvem. Ty už to víš ? Zeptala jsem se otráveně. Jo viděla jsem vás jak jste se líbali u něho v pokoji byla jsem u tety ,která bydlí hned naproti. Řekla a já začala chápat. Aha tak to jo. Řekla jsem až jsem se rozkoukala.

Tak pojď půjdem do třídy. Vlezly jsme do třídy a Sam tu ještě nebyl. Sedla jsem si na své místo a šla jsem na facebook. Tam jsem si chvilku psala s Billem a Dannym. Ve třídě furt kluci dělali blbosti házeli si tam s mokrou houbou. Zvedla jsem se a šla k oknu. Najednou mě někdo obejmul ze zadu byl to Sam. Ahoj. Řekl mi a políbil mě. Ahoj. Odpověděla jsem potom já. Povídali jsme si u okna a sledovali jsme auta které jezdili na silnici před školou.

Crrrrrrrr.... Zazvonilo na hodinu. Sedli jsme si do lavice a čekali až přijde učitel matematiky. Otevřeli se dveře od třídy a tam stál náš učitel. Jdeme na počítače. Neberte si s sebou nic. Seřadili jsme se u dveří a vyšli ze třídy.

Na počítačích jsme si mohli dělat co chceme. Já jsem šla na facebook. Tam jsem měla pár zpráv.

Dany:ahoj Stello.....
Nechceš jit dneska do skateparku ? S semnou, Billem, Jamesem a tak....

Stella: ahoj Danny.....
Možná jo ja nevim jestli nepujdu se Samem.

Danny : tak ho vem s sebou bude sranda

Stella: oky .... :)

Riley: ty jedeš bomby

Stella: proč?

Riley: jsem tě viděla jak si se se Samem líbala ve třídě.

Stella: ty jsi fakt zvědavá holka až je to odporný.

Riley: co že ? Zvědavá ? Nejsem.
Proč bych se nekoukla na vás dva jak se líbáte,když koukala celá třída.

Stella: co že? Celá?

Riley: jo celá.

Stella: ježiši.....

Pan učitel nám už říkal ať vypnem počítače tak jsme ho všichni vypli a šli do třídy.

*

Skončila škola a já se vydala domu společně se Samem.
Ruka v ruce jsme šli domu. Já vážně netuším jestli s ním chodím a nebo to jen tak vypadá. Same? Mno? Chodíme spolu a nebo ne ? Vim zeptala jsem se tak blbě ale ja to chci vědět. Chodíme proč se ptáš? Protože jsem si nebyla jistá. , ani jsi se mě právě že nezeptal jestli s tebou budu chodit. On si najednou klekl a řekl. Stello staneš se mojí princeznou?
Řekl to tak sladce. Dobře. On si stoupl a políbil mě.

Doufám že se vám to líbí.

Bláznivá PuberťačkaKde žijí příběhy. Začni objevovat