16.kapitola

59 10 0
                                    

Z pohledu Stelly.
Tenhle den utekl celkem rychle a já už čekala na lavičce před školou na Riley a Marka. Riley zdržel pan učitel na matematiku. Matematika jí nejde.

Přišel ke mě Sam a přisedl si ke mě. Čekáš na Riley? Ano nechceš tu být s semnou pojedeš s semnou autobusem ne? Mno ja nevim. Řekl neklidně.
.. Ale Same. Dělala jsem smutnou. Tak jo. Ja se jen usmála. Půjdeš dneska k nám? Zeptal se mě po dlouhé minuty ticha. A co  by jsme dělali? Pustili by jsme si film a tak. Usmál se a já se koukala do očí do těch jeho nádherných očí nemohla jsem odmítnout. Klidně. Přišla k nám Riley a její první slovo bylo. Co tu randíte. My tu nerandíme. Řekli jsme na stejno se Samem. Jo já si dělám srandu. No proto. Řekla jsem jí. Už jde Mark. Zařvala jsem, tak nahlas že se všichni otočili. Čau Riley,prcku a....? Sam. Podal Markovi Sam ruku. Mark jí příjmul a řekl. Těší mě. Mě také. Odpověděl mu na zpět Sam.

Riley a Mark si chtěli sednout tak já jsem seděla úplně u Sama. Taky mě to docela štvalo na tyhle vzrušující pocity nemám teď čas. Riley s Markem měli mezi s sebou mezírku a Riley byla taky namáčkla na mě jako by chtěla abych byla ze Sama vzrušená. Neříkám že nejsem jsem ,ale nechci ,aby se to dozvěděli.

Už přijel autobus a my jeli domu. Vystoupila jsem se Samem. A společně jsme šli domu. Same odnesu si tašku a hned jsem tam. Jojo. Usmál se a já odemkla a řekla. Jsem domaaaa! Dolu seběhl Matt a měl mého pejska Stana. Je to můj pejsek, ale on dělá jako by byl jeho furt si ho někam bere že ani nevím jestli je Stan doma nebo je s ním. Stello co řveš spí tu jedna holka pšššt. Jááááááj zase nějaká..... Neříkej to. Vyrušil mě. Děvka. Dořekla jsem to slovo co jsem chtěla říct. Dal mi facku. Auu kreténe. Zařvala jsem na něj. Pr..oo....m...miň já... Ne..chtěl ...ale když řveš. Řekl se slzami v očích. Mě je to někde ta tvá omluva..... čau. A šla jsem do svého pokoje. Převlékla jsem se abych šla k tomu Samovi. Šla jsem do koupelny, abych si přečísla vlasy. Koukla jsem se na sebe dozrcadla a uviděla obtisk ruky mého bratra.

Seběhla jsem schody že už půjdu, ale když jsem viděla brečet Matta tak jsem si k němu sedla utřela mu slzy objala ho a řekla. To je dobrý. Vzala jsem si klíče a vylezla jsem z domu a šla k Samovi.

Zaťukala jsem. Po chvíli mi otevřel a pobídl ať jdu dál. Šli jsme k němu do pokoje a on pustil Papírová města. Do Sama jsem se zamilovala jsem do něho blázen ,ale říkat to nikomu nebudu možná později.

Líbí????

Bláznivá PuberťačkaWhere stories live. Discover now