1.Prolog

16.6K 629 13
                                    



Ceasul de pe bord indica ora douazeci si unu si treizeci de minute. Era liniste. Dar nu una obisnuita. Pe cat era de liniste pe atat de multa tensiune era in masina. Doar sunetul zornaielilor jucariei lui Elliot o mai distrageau pe Sara. Era suparata si el stia asta. Se uita in spate la micutul ei baiat. El ii zambi inocent incepand sa poceasca cuvinte pe limba lui. Barbatul de la volanul masinii care se intampla sa fie si logodnicul si viitorul ei sot o privi cu coada ochiului cateva minute. Stia ca gresise. O iubea si nu dorea sa o piarda. Nici pe ea nici pe fiul lui.

-Sara, imi pare rau!

Femeia ofta si se intoarse spre el. Ochii ei albastrii pareau tristi. El nu suporta ca ochii ei sa arate asa. Ii dorea plini de viata si stralucitori asa cum fusesera mereu. Iar pe ea vroia sa o vada cu zambetul pe buze nu trista ca acum.

-Stiu, Cezar! O sa vorbim acasa dupa ce adoarme Elliot. Fi atent la drum, il sfatuieste calma.

Barbatul se enerva. Lovi volanul cu pumnul.

-Ba nu! Nu o sa vorbim. Nu ma ierti, vad asta in ochii tai, Sara!

Femeia tresari la tonul lui ridicat. Il privi pe micutul din spate care nu se mai juca si acum se uita la ei. Nu era obisnuit sa-i auda certandu-se.

-Cezar, Elliot se va speria. Inceteaza cu tipatul! se rasti ea la logodnicul ei.

Barbatul mormai ceva si se uita rapid in spate. Baietelul incepu sa bolboroseasca ceva printre care si primul lui cuvant: "Tata". Cezar zambi scurt. Tipatul Sarei il facu din nou atent la drum, dar era prea tarziu. Camioneta era la cativa centimetrii de el.

-Cezaaar!


Sari din pat ca si cum ar fi dormit pe cuie. Era plin de sudoare. Se sterse cu palma. Isi duse mainile la fata si ofta. Incepu sa planga in hohote. Trupul i se cutremura. Din nou acel cosmar. Bine macar ca fusese acesta si nu celalalt. Acela il ingrozea cel mai tare. Cand se trezea dupa acel cosmar o facea inecat in propriul strigat. In ultimele luni somnul lui se limita la o ora pe noapte. Mai mult nu putea.Se simtea ca un criminal care nu a fost pedepsit pentru crima lui. Se detesta pe sine pentru ca traia.

-E vina mea! E vina mea! La dracu' cu viata asta!






One for Another(seria One- Volumul 2)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum