16. Câteva ore...

6.6K 527 17
                                    


Devon se ghemui mai mult in jurul cearsafului strans intr-un cocolos pufos. Ceva lipsea si ea deschise ochii. Cezar lipsea. Ea se ridica din pat putin somnoroasa. Azi cerul era intunecat si dadea semne de o ploaie de vara in curand. Isi lua papucii de casa in picioare si iesi din dormitor. Auzi zgomot din living si se indrepta in directia aceea. Pentru o secunda se gandi ca Rowan aparuse din nou. Inima incepu sa-i bata din nou cand observa spatele gol al lui Cezar aplecat peste minibar. Vroia sa ia ceva din spatele acestuia, dar se pare ca nu ajungea. Se ridica putin ramanand suspendat cu capul in jos. Lua un cutit si paine. Se ridica inapoi si se puse cu picioarele pe podea. Devon zambi usurata. Cezar se intoarse ca si cum i-ar fi simtit prezenta. Buzele lui luara forma unui zambet, iar Devon clipi des usor uimita.

-Neata, spune el si se aseaza pe scaun facandu-i si ei semn sa se aseze. Devon ramase surprinsa sa vada ca el pregatise micul de jun...pentru ea.

Ce s-o fi intamplat cu el asa peste noapte? Orice ar fi sper sa o tina tot asa.

***

-In regula, am vorbit deja cu echipa mea, o sa vina aici din clipa-n clipa. Le arat planul si ei se apuca de treaba.

-Perfect, spune Chris asezat pe treptele interioare ale viitoarei lui case din Boston. Se uita atent la Cezar, ceva i se parea diferit, dar nu era capabil sa-si dea seama ce. Arata mult mai...bine.

-Ce e? intreba Cezar surprinzandu-l cum il priveste.

Christopher salta din umeri.

-Nu stiu, pari diferit azi. Apropo cum iti merge cu...aa, Devon?

Cezar ofta si se aseza langa el sprijinindu-si capul de perete. Privea in gol. Voia sa inteleaga daca ceea ce decisese sa faca e un lucru bun.

-Tu ce ai fi facut daca ai fi fost in locul meu? Vreau sa spun, daca ai fi pierdut-o pe Hope si pe Adam, asa cum i-am pierdut eu pe Sara si Elliot?

Privirea ciocolatie a lui Christopher se fixa pe el. O mica cuta ii aparu intre sprancene. Ofta si isi trecu mana prin par. Odata se temuse si el de asta. Atunci cand aflase in ce necazuri intrase tatal sau. Se temea ca mafiotii o sa le faca rau persoanelor pe care le iubea, dar din fericire acest lucru nu se intamplase. Intrebarea lui Cezar era una dificila, dar el stia raspunsul.

-As si facut acelasi lucru ca tine, presupun...

Cezar aproba.

-Si daca peste un timp apare o alta femeie in viata ta si te ajuta sa depasesti momentul, dar cu toate astea nu esti capabil sa o faci pe deplin, insa afli ca ea e indragostita de tine si apoi iti vine o idee. Daca tu nu esti fericit ai putea sa o faci pe ea fericita, ce ai face?

- Asta vrei sa faci acum? Sa te prefaci ca esti bine desi nu esti? Uite Cezar, e un sacrificiu in zadar. Bun te prefaci, o faci fericita. Poate te si insori cu ea, faceti copii si toate cele, dar daca nu esti capabil sa-i raspunzi la sentimente e degeaba omule. Nu veti fi niciodata fericiti , tu pentru ca o vei iubi in continuare pe Sara si ea pentru ca va simti ceea ce tu nu-i spui.

Cezar se stramba.

-Dar tu ce-ai facut ha? Nici tu n-ai iubi-o pe Hope la inceput, doar mi-ai povestit.

-Ai dreptate, nu am acceptat-o la inceput, am facut-o de multe ori sa se simta jignita si am si inselat-o cu cine am avut chef, dar situatiile nu se aseamana Cezar. Eu ma incapatanam sa refuz ca o plac, tu iti impui asta, in plus eu n-am mintit-o niciodata pe Hope in legatura cu ce simt.

One for Another(seria One- Volumul 2)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum