7.Presupus cuplu?

7.7K 560 32
                                    


Un nou rasarit de soare anunta o noua zi. Cezar mustaci si se intoarse pe partea cealalta, dar nu putu sa adoarma. Oricum nu dormise decat o ora toata noaptea. Probabil toti ar fi spus ca din cauza cosmarurilor, dar nu era asa. De data aceasta cauza insomniei lui erau gandurile ce-l bombardau la fiecare minut. Desfacea si analiza firul in patru de fiecare data si nu-si dadea seama.

Nu stia ce trebuie sa faca.

Psihoterapeuta lui il sarutase in urma cu doua zile. Nu, mai bine zis ii furase un sarut dupa care plecase lasandu-l inghetat. Cand sferul il intrebase atunci daca pot pleca, nu fusese in stare sa articuleze nici macar o silaba. Se rezumase doar sa dea din cap. 

Cand ajunsese acasa apropae ca se impiedicase de canapeaua din living. Pe de-o parte era foarte furios pe ceea ce facuse, dar in acelasi timp, un coltisor din el simtea ca sarutul ala trezise ceva in el. In seara aceea refuzase sa se mai gandeasca la ce se intamplase. Facuse un dus rece si intrase in camera lui Elliot. Acolo era bula lui de izolare. Nimeni nu indraznea sa-l deranjeze acolo. Cand isi plangea de mila si se inculpa pentru accident, mergea in dormitorul de langa. Cel care fusese dormitorul lui si al Sarei. Acolo nu avea curaj sa intre decat cand era beat. Incercase sa doarma acolo in primele luni de dupa accident, dar nu avusese nicio sansa. Simtea mirosul ei peste tot. Ii simtea prezenta peste tot si i se parea cum o aude si ii spune ca a fost vina lui. Simtea ca se prabusesc peretii pe el si ca nu avea aer. Se mutase apoi in camera pentru oaspeti, in care dormea si acum.

Cand Devon il sarutase se simtise si mai vinovat. Simtea ca o inselase pe Sara si retraia momentele tensionate din masina, inainte ca tirul sa-i loveasca. 

Se ridica din pat si tusi de cateva ori. In urma dusurilor reci din ultima vreme se alesese cu o raceala puternica care nu-i dadea pace de cateva zile. Merse in bucatarie si cauta prin dulapuri. Trebuia sa mai fie macar o sticla. Una pe care James sa o fi ratat. In timp ce cauta, telefonul de pe blat suna. Il lua privind ecranul. Se stramba si raspunse:

-Ce vrei James?

-Neata si tie fratioare! Vroiam sa te intreb ce ai mai facut cu Hope?

Cezar ofta si isi freca fruntea. Se pare ca sora lui vitrega luase numarul lui de la enervantul lui frate si il stresase intr-una cu apelurile. Nu-i raspunsese la nici unul. Probabil James ii povestise despre accident si il suna ca sa-l compatimeasca si ea. Nu avea nevoie de asa ceva.

-Nimic! Nu i-am raspuns.

James ofta ca capatul celalalt.

-Ai vorbit cu domnisoara McFall pe tema asta?

Cezar inghiti in sec.

Nu desteptule. Am incercat sa o fac. Am incercat sa o las sa ma vindece si ea ce-a facut? M-a sarutat si apoi  a fugit ca o lasa si nu a mai dat niciun semn de viata. Halal psihoterapeut!

-Nu, acum lasa-ma am treaba, pa! spuse si inchise. Nu gasise nicio afurisita de sticla. Telefonul ii suna din nou. Se gandi ca e tot James. Injura in soapta. Ramasese cu acest obicei. De cand se nascuse Elliot, Sara nu-i dadea voie sa injure, sa tipe sau sa vorbeasca urat de fata cu fiul lor. Gandul la ei ii aduse un zambet trist pe fata. Era un numar necunoscut. Raspunse desi mintea ii spunea sa nu o faca pentru ca probabil va fi altcineva care sa-l streseze si sa-l bata la cap.

-Da? se rasti enervat.

-Domnule Dawson, aici Jimmy Rays, reporter la Last Hour Times, as vrea sa va pun cateva intrebari despre noua dumneavoastra iubita, daca se poate.

Cezar casca gura uimit. Clipi de cateva ori incercand sa se convinga ca nu e un vis. Last Hour Times, era presa stirilor de ultima ora, adica cele mai recente. O citea si el candva, dar ulterior nu-l mai intresase. 

One for Another(seria One- Volumul 2)Where stories live. Discover now