24. Problemele nu se mai termină

5.4K 374 26
                                    


Uneori ca sa-i intelegi pe altii trebuie sa fi pus in situatia lor. Acest lucru poate schimba radical perspectiva unui om. Din acuzat ar putea deveni victima si viceversa.

Pasii grei ai lui Cezar faceau parchetul din casa sa scartaie. Ochii sai ageri de profesionist scanau cu atentie arhitectura clasica si totusi eleganta. Agentul de vanzari ii prezenta pe scurt istoricul acesteia si ceea ce cuprindea. La parter avea livingul, o baie, o camera, bucataria, si un birou. La etaj se aflau alte trei dormitoare si doua bai plus o debara. In sfarsit, ultimul etaj era pur si simplu gol. O incapere spatioasa in care nu era nimic. El se gandea deja la posibilitatile pe care le avea cu aceea camera. Putea sa fie atat de multe lucruri.

Noah se uita curios in jur fiind purtat peste tot de bratele puternice ale lui Cezar. Pentru el, casa arata ca un nou loc de joaca gata de a fi explorat.

-Si cam asta e tot. Mobila este inclusa de asemenea in pret.

Cezar isi musca buza ganditor. Se uita la Noah apoi la agentul de vanzari. Trebuia sa ia legatura cu o echipa de curatenie. Aproba scurt din cap spre domnul in varsta. Acesta scoase dosarul cu actele necesare si ii oferi un pix. Cezar semna rapid.

-Ati facut o afacere buna.

-Sper, spuse in soapta Cezar si il urma spre iesire.

Devon isi termina programul la clinica. Se imbraca si se indrepta spre iesire constienta ca Cezar e afara deja si o asteapta impreuna cu Noah. Privi pe ferestrele mari stratul de zapada ce tocmai se asezase. Nu nigea decat de doua sau trei ore, dar era deja suficient. Isi stranse mai bine haina si iesi. O adiere racoroasa de iarna ii sufla parul in toate partile. Nu era foarte frig, dar ea una prefera vara. Se indrepta spre parcare. Auzi chicoteli si numele lui Noah strigat de o voce cunoscuta. Isi inteti pasii pana fu capabila sa ii observe pe Cezar care astepta ca Noah sa se ridice din zapada unde incerca sa faca un inger de zapada.

-Noah cand o sa vina mami o sa fie vai de capul meu ca te las sa faci asta, haide ridica-te.

Degeaba incerca sa-l convinga caci bucuria de pe chipul baiatului nu se asemana cu nimic. Daca nu ar fi stiu ca geaca de pe el e destul de groasa intradevar ar fi doat vai de capul lui, dar Devon era contienta ca nu avea ce sa se intample cu el. Il urmari ce Cezar cu il prinse de maini si il ridica in picioare apoi il scutura de zapada. Noah isi lipi mana plina de zapada de fata lui razand. Cezar sufla si scuipa zapada ce ii intrase in gura. Lui Devon ii scapa un chicot.

-Tu de cat timp stai acolo? Spuse Cezar rasucindu-se spre ea.

-De suficient timp cat sa fie vai de capul tau acum...

El rase. Noah alerga la Devon si ea se apleca strângându-l in brate.  Craciunul era in puţin timp si ea primise deja cel mai frumos cadou. Se urcara in Jeep-ul negru cu care Cezar înlocuise fosta masina. Avea obiceiul sa il foloseasca doar iarna. Inauntru era cald si mirosea a brad din cauza odorizantului. El ii puse centura de siguranta lui Noah si apoi se urca la volan. Rasuci cheia in contact zambind. Devon observa si il intreba de ce era asa de fericit.

-Surprizaaa! Striga Noah din spate.

Devon isi ridica o spranceana.

-Avem o surpriza, intradevar. Dar o sa afli ce peste cateva minute....

Pornira si la jumatatea drumului Cezar opri in fata unui restaurant chinezesc banal.

-Mancam aici? Intreba Devon.

Cezar clatina din cap. Ii trase esarfa de la gat si o impacheta. Se intinse apoi si i-o puse la ochii.

-Serios? Ce planuiti voi doi?

One for Another(seria One- Volumul 2)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum