25. Te iubesc

5.5K 429 23
                                    


Devon isi privea tacuta iubitul cum se invartea in cerc si isi butona telefonul sunand niste prieteni avocati. Mainile ei tremurau iar degetele i se invarteau in cerc din cauza nervozităţii. Isi aminti cum Cezar ii trantise usa in nas acelui barbat si strigase tare si clar.

-Dispari, Noah e fiul meu si nu o sa renuntam la el.

Era linistita ca el nu avea de gând sa renunte. Asta insemna ca purtau o lupta impreuna, iar ea stia ca daca sunt impreuna nimeni nu le poate sta in cale.

-Ce ne facem? intreba femeie cand el termina conversatia.

Cezar isi trecu palma peste fata si se aseza langa ea pe canapea.

-Nu stiu, Devon, nu stiu. O sa vorbesc cu Hope sa vedem daca tipul ala e o amenintare serioasa.

Devon aproba tacuta. Urcara sus in dormitor. Cezar se indrepta catre camera lui Noah sa verifice daca zgomotele si strigatele nu il treziseră. Deschise cat se poate de silentios usa si facu doi pasi inauntru. El si Devon se gândiseră ca Noah e prea mic ca sa doarma intr-o camera obisnuita si le era teama sa nu se sperie de intuneric, astfel ca ii cumparasera o lampa care ilumina camera in diferite culori calde si forme de animale. Ofta adanc cand il privi intradevar pe micut stand in pat si jucandu-se cu una din jucariile sale preferate.

Doamne, e atat de cuminte copilul asta. S-a trezit, dar nu a venit dupa noi, el a ramas cuminte in camera lui si a inceput sa se joace.

-Hei amice, ar trebui sa dormi.

Cezar se aseza in pat si intinse mana aranjându-i baiatului parul blond ce ii era ciufulit si puţin prea mare. El isi lasa jucaria de-o parte si se arunca langa Cezar cuibarindu-se cat mai aproape de el. Bratul masiv al lui Cezar il inconjura protector. Ochii micutului se inchisera incet incet pana ce adormi. Cezar continua sa-l mangaie pe cap.

-Nu pot sa-l las sa te ia, chiar daca are intradevar dreptate si esti fiul lui

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

-Nu pot sa-l las sa te ia, chiar daca are intradevar dreptate si esti fiul lui. N-as mai putea face fata daca mi-as pierde din nou un copil.

Isi aminti si de Devon si se ridica incet ca sa nu-l trezeasca pe cel mic apoi iesi din camera. Intra in dormitor, dar acesta era gol. Inainte sa intre in panica observa lumina de la baie si se apropie. Apasa usor manerul si se bucura in sinea lui ca nu era incuiata. Devon statea in fata chiuvetei usor palida la fata avand cateva urme de lacrimi care ii stersesera rimelul. Cezar se apropie si o prinse delicat de umeri.

-Hei, hei, nu plange iubito, Noah nu pleaca nicaieri.

Devon aproba robotic, iar Cezar o trase in bratele sale. Isi trecu degetele prin parul ei si o saruta pe frunte de mai multe ori. O ajuta sa ajunga in pat si trase pilota alba peste ea. Intra si el in baie si se dezbraca rapid. Avea nevoie de un dus ca sa se mai relaxeze puţin.

Dimineata urmatoare, Cezar si Devon il luara pe Noah si merseră la resedinta familiei Maddox.

-Ce face? striga Chris sarind de pe canapea. Copii lui si Noah il privira curiosi. Hope il prinse de brat si il trase inapoi pe canapea zambindu-le celor mici.

One for Another(seria One- Volumul 2)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum