20."Iubito"

6.6K 475 35
                                    

Usa de la casa familiei Maddox se deschise. Cezar observa o femeie trecuta de prima tinerete care ii zimbi politicos si il invita inauntru. Il conduse in living unde era Christopher. Acesta se ridica si zambi intinzandu-i mana.

-Ce mai faci amice, n-ai mai dat niciun semn de viata in ultima saptamana...

Cezar aproba si se aseza langa el.

-Am avut ceva treaba.

Chris nu inghiti minciuna.

-E legat de ea?

Cezar clipi des privindu-l usor uimit. Ofta si aproba.

-Si? Ce s-a mai intamplat de data asta?

Cezar isi trecu mana prin par. Nu voia sa-i spuna ce se intamplase. Nimeni nu stia inafara de el, Devon si Greyson.

-Nimic, suntem oficial un cuplu.

Christopher simtii ca trece printr-un deja vu pentru ca fix cand Cezar vorbise el furase o capsuna din farfuria de pe masuta de cafea. Cand il auzi incepu sa tuseasca zgomotos. Isi aminti momentul cand Fred anuntase logodna lui cu Hope. Afurisita asta de mancare venea in cele mai nepotrivite momente.

-Ce ai zis? Cum? Cand? Unde?

Cezar rase amuzat.

-De ce esti asa surprins? Ti-am spus si inainte ca eram atras de ea.

Chris aproba.

-Dar, dar ai zis si alte lucruri. Cum ai trecut peste, hm, treaba cu aaa...fosta logodnica?

Cezar salta din umeri. Nu stia nici el ce sa-i spuna.

-Cred ca mi-am dat seama ca suntem la fel, eu si ea. Cel mai bine pentru noi e sa fim unul langa altul. Plus ca, avem multe chestii in...comun.

Se auzira sunete de pasi grabiti, iar de la usa ce ducea in gradina aparura cele trei mici comori ale lui Christopher si surorii sale, Hope. Maya, Theon si Adam il privira cateva secunde pe unchiul lor apoi se apropiara. Maya, fiind o fetita foarte prietenoasa se intinse si il imbratisa pe barbat oferindu-i un pupic pe obraz. Adam, se rezuma doar la a-l saluta si a intinde mana mica spre el. Chris il invatase cum se saluta barbatii si baiatul memorase imediat. Micul si timidul Theo se apropie si zambi asezandu-se langa tatal lui.

-Unchiule, ai venit sa te joci cu noi? Intreba Adam furand si el o capsuna de pe farfurie, fratii lui copiindu-l imediat.

-Poate alta data amice.

Atunci lui Chris ii trecu prin cap o idee. Ranji catre Cezar si spuse:

-Hai sa facem noi o mica excursie. Noi mergem in Anglia pentru doua saptamani, vino si tu. O iei si pe Devon si mergem toti.

Cezar era confuz. Nu stia ce sa raspunda

-Haide, asa o sa fiti si voi departe de munca si toate cele. Putina relaxare nu strica. In plus, trebuie sa accepti invitatia mea pe iacht. O iesire in larg e tot ce ai nevoie ca sa te destinzi putin. Stati cat vreti, dar chiar trebuie sa veniti. Plus ca Hope nici nu o cunoaste pe Devon, mai stau si ele de vorba, chestii de-al femeilor.

Cezar ofta.

-Bine, bine, o sa vorbesc cu ea, doar nu te mai ruga atat de mine...

Chris zambi victorios. Mereu obtinea ce voia.

Cezar descuie usa apartamentului si intra. Se duse la frigider si il deschise. Nu era nimic de mancare. Normal, in ultimele zile locuia la Devon. Ofta si se duse in dormitor. Isi desfacu nasturii de la camasa si o arunca pe jos. Se auzi soneria. Nu era nevoie sa ghiceasca, stia deja cine era. Deschise usa grabit. Devon pasi inauntru.

One for Another(seria One- Volumul 2)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum