8 - HIJ IS HIER!?

2K 23 1
                                    

P.o.v Emma

Ik denk terug aan gisterenavond. Hoe ik die meisjes zag. Hoe hun verkrachters ervan genoten. Ik kan hier niet meer tegen, echt niet. Ik wil weg. Maar ik weet niet hoe.
Opeens word mijn gedachte ruw onderbroken door een warme adem in mijn nek die me kippenvel bezorgd. Ik neem de moeite niet om om te kijken, dat is gewoon omdat ik ze mijzelf niet gun. Ik ben dan wel dom geweest
Ugh ughm, HÉÉL DOM
Ja ja oke, maar ze denken toch niet dat ik ze zomaar over me heen laat lopen? Me laat verkrachten? Ik ben al verkracht en die ervaring gun ik geen enkel meisje meer. Ik wil hier weg en ik wil dat iedereen hier weggehaald word. Maar zoals bij al mijn plannen, zit er weereens een probleem èn risico aan vast. Ze kunnen me met één seconde een kogel door mijn kop knallen, een mes door mijn keel steken en ze hebben me sowieso door. Ik moet een plan hebben. Het kan niet anders meer.
"Schatje ik wil je" fluisterd de warm adem in mijn nek. Ik weet niet wie het is. De hese stem van de persoon komt me niet bekend voor. Ik draai me om. Degene duwd zijn lichaam tegen het mijne. Ik deins achteruit maar kom tegen een muur aan. Verdomme!
Degene begint me te zoenen en vraagt om toestemming en dat geef ik hem.
Ik ben opeens nieuwschierig omdat ik geeneens een idee heb wie mij zoent. Ik open mijn ogen en krijg de schrik van mijn leven.
Hij is hier. Tante heeft -Toen ik haar voor het laatst zag- nog gezegd:"zorg goed voor jezelf, en als je je oom tegenkomt mag je hem van mij apart doden." Ik vroeg haar waarom en het laatste wat ze antwoordde was:" hij is fout. Blijf bij hem uit de buurt en als hij aan je zit gil, sla, stomp, trap, het maakt niet uit, zolang hij maar van je afblijft." Al die tijd begreep ik er niks van. Maar nu snap ik het- hij zit aan meisjes. Hij dwingd ze de prostitutie in, hij is gevaarlijk. Geschrokken kijk ik mijn 'oom' met grote ogen aan.
"Emma toch, niet blij om je oom te zien?"
Met een valse grijns streelt hij met zijn lippen mijn hals.
"W.w.wat m.moet je?"
"Jou." Fluisterd hij in mijn oor. Zo zacht dat het bijna niet te verstaan is maar ik kon het luid en duidelijk

Gedwongen #VAKANTIEBOEKWhere stories live. Discover now