17 - gevolgen

972 20 12
                                    

P.o.v Emma

Een stem haalt mij uit mijn droom.
"Emma? Emma?"

Ik open één oog.

"Heuh?"

"Wakker worden. We zijn er."

Een vermoeide kreun verlaat mijn mond. Ik ben moe. Ik doe mijn gordel los en stap de auto uit. We zijn bij het bureau. Ik loop de agenten achterna naar binnen. Als we binnen zijn begroeten de twee agenten de andere agenten en lopen samen met mij naar een kamer.

"Ga hier maar naar binnen. Je word zodadelijk verhoord. Er kan niks gebeuren, er staan 3 agenten in de kamer. 1 naast de deur en 2 in een hoek. Ze doen je niks ze houden je alleen in de gaten.

Wil je wat drinken?"

"Thee asjeblieft."

"Welke smaak wil je?"

"Aarbei graag."

"Oke. Kom ik zo naar je brengen."

De agent houdt de deur voor mij open en ik loop de verhoor kamer binnen. Ik ga maar op een stoel zitten. Ik kijk naar beneden, weet je hoe creepy het is als 3 agenten met wapens bij je in een kamer staan met een gezicht zoals een robot? Echt eng is dat. Het lijkt wel alsof het poppen zijn. Damn daniel.
Na even gewacht te hebben komt de agent die de hele reis al aardig of nouja aardig, vriendelijk tegen mij is.

"Asjeblieft."

"Dankjewel. Mag ik u iets vragen?"

"Ja hoor."

"Hoe heet u?"

ik kan mezelf letterlijk wel voor mijn kop slaan. Wat een domme vraag o my god.

"Ik heet Dirk. Aangenaam kennis te maken."

Dirk zet mijn thee neer.

"Ik wist niet of je er melk en/of suiker in wou dus heb ik het erbij gelegd voor het geval dat."

"Oke dankuwel."

"Asjeblieft. De rechersheur komt binnen 5minuten."

Ik knik als teken dat ik het begrijp en leg mijn handen om mijn dampende beker thee.
A/N in gods name weet iemand hoe je rechersheur schrijft idk of ik het goed heb hehe A/N

Wat zou die man of vrouw ik heb geen idee, allemaal gaan vragen? Als Josh word opgepakt heb ik verder dan nog een probleem? Mijn gezicht betrekt. Fuck..maar wat als ze erachterkomen dat ik die ene man heb vermoord!? Wel uit verdediging maar wel vermoord! Wat dan!? O my gosh i,m fucked by hell. Moet ik het zeggen of achterhouden? Maar als ik het zeg krijg ik misschien gevangenisstraf en ja, daar heb ik dus eventjes mooi geen zin in. En een hoge boete ook niet. Ik moet van die centen nog koekjes halen dus geen boete na ah. Maar als ik het achterhou en ze kómen er achter ben ik zwaar zwaar de lul. Ughh wat een drama bah. Ik denk dat het het beste is als ik het aangeef. Misschien geloven ze de waarheid, denk het wel. Ik bedoel, zo verkeerd is het toch niet als je gedwongen word tot prostituee, verkracht word, betast word en je vermoord iemand ondat hij je dwingd en jij wil dat niet. Plus ik ben nog geen 18 dus ben ik minderjarig is het pedofilie en mijn actie sowieso uit zelfverdediging. Ik word uit mijn gedachten gehaald door een piepende deur die opengaat en een man die zich daarna tegenover mij plaatst.

Gedwongen #VAKANTIEBOEKOù les histoires vivent. Découvrez maintenant