9 - verdediging?

1.8K 23 0
                                    

P.o.v Emma

Geschokkeerd draai ik mijn hoofd van hem weg. Ik kon het verwachten anders was hij hier niet duhh, maar waarom nu? Wat is er met tante? Heeft hij er iets mee te maken? Ik weet dat ik niemand mag vooroordelen maar ik weet het gewoon niet meer. Ik ben gek aan het worden. Gek van wat ik hier gezien heb, dat ik niemand heb en ik geen idee heb hoe ik hieruit ga komen. Een geïriteerde zucht verlaat mijn mond.
"Wat is er Emma?"
"Heb jij er iets mee te maken dat tante nóót voor mij kon zorgen!?" snauw ik.
Ik ben boos maar deze toon die ik gaf was niet mijn bedoeling, maarja karma heet dat.
"Nee?"
"WAAR I- wacht wat? Nee? Waar is ze dan!?"
"Weet ik niet Emma, maar nu heb ik genoeg tijd voor jou."
"Jammer dan, ik heb er geen zin in."
"Wat zei je daar?"
Ik rol gefrustreerd met mijn ogen. Jezus Christus amahoela, is deze man echt zo dom of ligt het aan mij?
"DAT. IK. HET. NIET. WIL!" spel ik één voor één. Het was niet verstandig het te herhalen want het leverde een harde klap in mijn gezicht op. Een brandend en kloppend gevoel verspreidt zich in mijn wang. Dat deed echt pijn. Waarom? Het enigste wat ik wil is dat ze niet aan mij zitten! Met prikkende tranen van pijn achter mijn ogen leg ik mijn hand als reflex op mijn wang. Ik geef een knietje.
Hallo Emma WAAR BEN JE MEE BEZIG!?!?
Hmn waar lijkt het op?
UGGGH OMG SLA HEM MAAK HEM AF, DOE WAT TANTE TEGEN JE ZEI:" ALS HIJ AAN JE ZIT MAG JE HEM VAN MIJ APART AFMAKEN." DOE DAT DAN!
Okey. Ik gehoorzaam mijn gedachtenstem en sla mijn "oom". Ik weet niet meer wat ik doe, het gaat allemaal vanzelf. Ik sla hem voor zijn slaap, duw hem tegen de muur en geef een vuist in zijn maag zo hard als ik kan. Hoeveel energie dit nu ook eist, hij blijft nu van me af. Met een doffe klap valt zijn lichaam op de grond. Ik stap naar het lichaam toe en voel geen hartslag. Het besef heb ik nieteens dat ik iemand het leven heb afgenomen. Maar het besef dat ik één gevaarlijk iemand uit de weg heb geruimd doet me goed. Nu moet ik dit lichaam nog verstoppen.
Badkamer?
Oja! Goed idee weer.
Maar waar dan?
Bad?
Eww lijk in bad!?
Ja slimpie, waar dan?
Ja daar heb je inderdaad gelijk in. Ik sleep het levenloze lichaam naar de badkuip en stop het erin. Voor de zekerheid pak ik het mes die ik in zijn broekzak vond en steek het in het hart. Het bebloede mes maak ik schoon en verstop het onder mijn bed tussen een losse plank in de vloer. Ik loop terug nar het lichaam en vind sleutels en een telefoon. Ik kan Josh hiermee dreigen? Nee. Dan maakt hij me sowieso af. Ik ben in iedergeval een klein stukje dichterbij de vrijheid want ik heb een mes bij me, die nog wel eens goed van pas kan komen. Snel doe ik de badkamerdeur dicht. Een onheispellend gevoel bevind zich in mijn buik. Wat als ze erachter komen?

EMMA BADASSSSS
Omg mensjes TYSM VOOR DE 0.5K READS. IK LIET ME TELEFOON VALLEN 😂. Heel erg bedankt :D

Gedwongen #VAKANTIEBOEKDove le storie prendono vita. Scoprilo ora