11 - ziekenhuis

1.4K 22 1
                                    

P.o.v Emma

Een irritant gelijktijdig, piepend geluid vult mijn oren. Het is zo irritant! Maar ik weet niet wat het is. Ik kan mijn ogen niet openen. Ben ik blind? Nee sukkel.
Pfff...jij weer.
Ja, ik ja je gedachten aangenaam.
Wauw...sarcasme.
Johh echt? Zou het?
.....fk you
Ly2
In een ruk open ik mijn ogen.
Zei het toch..
Hou je mond is dicht.
Alles is nog steeds wazig. Naarmate ik de kamer rondkijk hoe sterker mijn vermoeden is dat ik in het ziekenhuis beland ben. Ben ik hier wel veilig voor Josh? Mijn hart gaat als een razende tekeer. Het piep geluidje gaat sneller. Op dat moment komt Josh binnen.
Josh gaat naast me zitten en geeft me een kus op mijn wang. Godverdomme!
Wat is er met jou?
HOU JE BEK EVEN
Agressie-hief.
"Josh wat heb je godverdomme gedaan?"
"Prinses hou je bek dicht. Je word gestraft straks dus maak je maar klaar."
"Kom maar"
"Waar is het bange meisje gbleven?"
"Weg. Net zoals ik straks weg ben uit deze hel."
"Zo zo, praatjes.'
De deur word geopent en een arts komt de kamer binnen.
"Nou Emma, je hebt een forse klap gehad waardoor je buiten bewustzijn viel, maar alles gaat nu weer oke. Ik schrijf deze antibiotica voor, voorals je duizelig word, dat kan nog gebeuren. Ik laat jullie weer alleen, de zuster komt je zo ontslaan uit het ziekenhuis, fijne dag verder." Ruw word ons 'gesprek' onderbroken door de arts die mij (blijkbaar) behandeld heeft.
Een normaal mens zou de arts bedanken maar ik niet, op dit moment ben ik Tè boos. Als de arts de deur achter zich dicht doet, begint Josh alle draadjes en infuusen van me af te trekken.
"Jezus Christus man kallem aan"
"Hou je mond Emma en mee werken."
Gefrustreerd rol ik met mijn ogen. Als alles weg is trekt josh me mee naar buiten. Nog net optijd kan ik de antibiotica pakken en stop het vlug in mijn bh. Je weet naar nooit! Josh duwd me in de auto en rijd naar de locatie waar hij mij vasthoudt.
A/N idk hoe ik het moet verwoorden hehehehhe iemand sugestie? 😂 A/N
Alleen is die domme domme sukkel vergeten mijn ogen te bedekken. Ik maak er meteen gebruik van en kijk goed op de bortjes, aangezien ik die- KUT als die telefoon er nog maar ligt! Adrealine giert door mijn lichaam. We stappen uit bij een oud kerk achtig gebouw ding in Amesfoort.
"Zittenblijven tot ik aan je kant sta."
Ik volg het bevel op en stap even later als Josh er staat uit. Hij neemt me mee naar binnen, jepp ik had het goed. Ik zit in Amesfoort. Josh trekt me mee naar mijn kamer, laat mij binnen, stapt daarma zelf de kamer in en doet de deur opslot. Ik zie iets zilverahtigs glimmen in zijn hand. Wa-HELL NO.

Gedwongen #VAKANTIEBOEKWhere stories live. Discover now