3

1.5K 249 67
                                    

Είχε μεσημεριάσει και ο ουρανός είχε γεμίσει σύννεφα. Ναι η αλήθεια είναι ότι σπάνιες ήταν οι φορές που ο ήλιος έμενε ψηλά στο Φροστ Βάλλευ. Ο Ματ είχε τακτοποιηθεί στον δωμάτιο των γονιών μου. Σπάνιες ήταν και εκείνες οι φορές που το επισκεπτόμουν. Με έθλιβε το γεγονός ότι ήταν τόσο άδειο. Όμως πλέον θα άφηνε το στίγμα του ο Ματ. Ο αγαπημένος τρελός κουλ θείος. Η Κάθριν είχε φύγει με την Κατ πριν δεκαπέντε λεπτά και τώρα ήμουν μόνη μου στο δωμάτιο μου. Όμως όχι για πολύ, αφού ο Τάιλερ μπήκε μέσα και έκλεισε την πόρτα πίσω του σιγά. Στεκόμουν μπροστά στο παράθυρο και έκλεινα τις κουρτίνες. Εκείνος ήρθε πίσω μου με νωχελικό βήμα και πέρασε τα χέρια του γύρω από τη μέση μου. Έβαλε τη μύτη του μέσα στα μαλλιά μου.

- Μυρίζεις υπέροχα Κριστίν.

Ανταποκρίθηκα αμέσως στο άγγιγμα του. Άφησα το κεφάλι μου να πέσει πίσω και ακούμπησα στον ώμο του, εκθέτωντας τον λαιμό μου. Εκείνος πλησίασε τα χείλη του πάνω μου, και έσυρε τη γραμμή της μεγάλης φλέβας μου γεμάτο από φιλιά. Ένιωθα τόσο ήρεμη και ταυτόχρονα τόσο ένταση όταν ήμουν κοντά του. Όταν με άγγιζε. Τον ήθελα τόσο πολύ. Είχαν περάσει μόνο λίγες ώρες από την ώρα της μεγάλης μας στιγμής και παρόλα αυτά ένιωθα ακόμα την ανάγκη να κλειστώ πάλι στην αγκαλιά του και να γίνω δική του με έναν μοναδικό τρόπο, που μόνο εκείνος ξέρει. Γύρισα απότομα το σώμα μου και κόλλησα πάνω του. Πέρασα τα χέρια μου μέσα από τα μαλλιά του και δάγκωσα απαλά το κάτω χείλος του. Εκείνος έκλεισε τα μάτια, βογκώντας και με άρπαξε από τα πόδια, τα οποία τα τύλιξα γύρω από τη μέση του. Με κόλλησε στον τοίχο και άρχισε να με φιλάει με τόσο πάθος. Πιο πολύ από την τελευταία φορά. Για μια στιγμή άνοιξε τα μάτια του και απομακρύνθηκε από το στόμα μου λαχανιασμένος.

- Το ξέρεις ότι δεν μπορώ να σου αντισταθώ. Αλλά με τον Ματ στο διπλανό δωμάτιο είναι επικύνδυνο όλο αυτό.

Του έδωσα ένα φιλί ακόμα στα χείλη του και άφησα τα πόδια μου να ακουμπήσουν το πάτωμα.

- Τάιλερ θέλω να μου πεις τι τρέχει με την Κάθριν.

Συνοφρυώμενος κατέβασε το κεφάλι και κοίταξε τα πόδια του. Όμως δεν απομακρύνθηκε από κοντά μου.

- Είναι κάτι που δεν μου αρέσει να το συζητάω.

- Τάιλερ ξέρω πως νιώθεις. Αλλά ήσουν επιρεασμένος από τον Νοσφέρους.

- Δεν θα συγχωρέσω ποτέ τον εαυτό μου για αυτό που σου έκανα. Εξαιτίας μου η καλύτερη σου φίλη έγινε σαν και εμένα. Και δεν είναι μόνο αυτό...

Οι Αποχρώσεις των Σκιών | Σκοτεινό Πνεύμα (3ο Βιβλίο)Where stories live. Discover now