24

1.3K 235 68
                                    

Ήμουν στο αυτοκίνητο μαζί με τον Τάιλερ και οδηγούσε προς το σπίτι. Η Κατ μαζί με την γιαγιά Ζόι έμειναν μαζί με τους Χεμς, για να βοηθήσουν σε περίπτωση που η Κατ έχανε ξανά τον έλεγχο του σώματός της. Μου φαινόταν πολύ περίεργο όλο αυτό. Στην αρχή δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω πόσο εύκολο είναι να πάθεις κάτι τέτοιο, μέχρι που το είδα με τα ίδια μου τα μάτια. Αυτό εννοούσε η Κατ όταν έλεγε ότι είχε κενά μνήμης. Αναρωτιόμουν από πότε είχε ξεκινήσει όλο αυτό, από πότε η Κατ είχε κενά μνήμης. Το γεγονός ότι ένα σκοτεινό πνεύμα έπαιρνε τον έλεγχο του σώματος της, με έκανε να φοβάμαι. Και αγχωνόμουν όλο και πιο πολύ από το στιγμή που οι Χεμς ζήτησαν την βοήθεια του Τάιλερ και της Κάθριν. Προκειμένου να μην γίνει κάτι κακό στη σύναξη, άφησαν τους δικούς τους νόμους και ζήτησαν βοήθεια από τον εχθρό τους. Άραγε η σύναξη να το έγκρινε αυτό ή θα είχανε εμφύλιο πόλεμο μεταξύ τους;!

Χαμένη στις σκέψεις μου, είχα ξεχάσει που μπορούσε να είναι ο Ντέιβιντ. Από την μία φοβόμουν για εκείνον. Αντιδρούσε πολύ άσχημα και πλέον δεν υπήρχαν περιθώρια για χρόνο. Είχε χρόνο να σκεφτεί τι να κάνει και εκείνος τον σπατάλησε με το να κάνει εχθρούς τους ίδιους του τους φίλους, αντί να είναι μαζί μας. Από την άλλη ήμουν απογοητευμένη από εκείνον. Ήταν το μοναδικό άτομο που δεν περίμενα να αντιδράσει με αυτόν τον τρόπο. Νόμιζα ότι είχαμε κάτι ξεχωριστό, ότι θα μπορούσα να τον επηρεάσω και ότι θα με άκουγε, αλλά έκανα λάθος. Φορούσε παρωπίδες, τις οποίες τις είχαν τοποθετήσει οι Χεμς. Αυτό όμως πλέον θα άλλαζε. Ελπίζω η συμφωνία που έκαναν με τον Τάιλερ να κρατήσει και όταν τελειώσει όλος αυτός ο εφιάλτης, να ζήσουμε μερικές στιγμές ήρεμα.

Σε ολόκληρη τη διαδρομή ο Τάιλερ ήταν σκεφτικός. Αντί για το σπίτι, τώρα οδηγούσε προς την έπαυλη. Στην αρχή νόμιζα ότι είχε μπερδευτεί.

- Ει... Γιατί δεν πάμε σπίτι;

Χαμήλωσε την ταχύτητα στο αυτοκίνητο και έβαλε το χέρι του πίσω από την πλάτη μου. Αμέσως ανταποκρίθηκα στο άγγιγμα του και μετακινήθηκα για να βρεθώ πιο κοντά του.

- Θα ήθελα να περάσουμε λίγο χρόνο οι δυο μας. Με όλα αυτά που συμβαίνουν νιώθω ότι δεν μπορώ να σε έχω δική μου. Στο σπίτι πρέπει να προσέχουμε μην μας δει ο Ματ και έξω δεν μπορώ να είμαι άνετος μαζί σου.

Ένιωθα σα να διάβαζε τη σκέψη μου. Ακριβώς έτσι ένιωθα και εγώ και ειδικά σήμερα είχα ανάγκη να μείνω μόνη μαζί του. Πλησίασα κοντά του και έβαλα το κεφάλι μου στον ώμο του. Εκείνος μου άφησε ένα απαλό φιλί στα μαλλιά και συνέχισε να οδηγάει.

Οι Αποχρώσεις των Σκιών | Σκοτεινό Πνεύμα (3ο Βιβλίο)Where stories live. Discover now