25

1.4K 232 51
                                    


Όταν άνοιξα τα μάτια μου, ένιωσα το σώμα του Τάιλερ κολλημένο πάνω μου. Δεν είχε ξυπνήσει ακόμα και δεν ήθελα να φύγω και να μην με βρει δίπλα του. Το χέρι του ήταν περασμένο γύρω από τη μέση μου και το πρόσωπο του ήταν χωμένο στο λαιμό μου. Υπήρχαν φορές που ένιωθα πολύ περίεργα όταν με φιλούσε σε εκείνο το σημείο ή όταν έχωνε το πρόσωπο του εκεί. Σκεφτόμουν ότι ίσως αν έχανε ποτέ τον έλεγχο και με δάγκωνε, θα μπορούσε να το σταματήσει; Ακόμα θυμάμαι τα λόγια του. Δεν ήθελε να πιει από το αίμα μου γιατί δεν ήξερε αν θα είχε τον έλεγχο να σταματήσει. Πλέον όμως πίστευα σε εκείνον. Ήξερα ότι και να έχανε τον έλεγχο δεν θα μου έκανε κακό.

Ακόμα στο μυαλό μου γύριζαν όλα όσα μου εκμυστηρεύτηκε χθες το βράδυ. Είχε όνειρα για το μέλλον του, ήθελε να γίνει γιατρός και να δουλέψει στη χειρουργική μονάδα του πατέρα του. Τα είχε προβλέψει όλα και ένιωθε σίγουρος για τα σχέδια του, μέχρι τη στιγμή που γύρισε πίσω. Όσο σκέφτομαι ότι για όλα έφταιγε ο Στέφαν, νευριάζω ακόμα πιο πολύ. Όχι με εκείνον, αλλά με τον εαυτό μου, γιατί τόσο καιρό νόμιζα ότι ήταν ο καλός αδερφός. Πράγμα που αποδείχθηκε λάθος. Όσο για τον Στέφαν, δεν μπορώ να τον τιμωρήσω. Σίγουρα είχε τους λόγους του που επέλεξε αυτή τη ζωή. Ερωτεύτηκε. Και ήταν τόσο δυνατός ο έρωτας του, που απαρνήθηκε την ίδια του τη ζωή για χάρη της Σερένας. Και να που κάθομαι να τον δικαιολογώ. Όχι...Δεν γίνεται. Εκείνος ευθύνεται για το κακό που πλήγωσε την οικογένεια του. Εξαιτίας του δολοφονήθηκαν οι γονείς του, εξαιτίας του ο Τάιλερ άλλαξε τη ζωή του χωρίς τη θέληση του και εξαιτίας του τώρα ο Νοσφέρους είχε κάνει κακό στον Τάιλερ.

Ήθελα να πάρω τόσες πολλές απαντήσεις, αλλά όσο θυμάμαι την έκφραση του Τάιλερ όσο μου μιλούσε για το παρελθόν του, γίνομαι κομμάτια. Αν και θέλει να φαίνεται δυνατός, αν και είναι δυνατός, βαθιά μέσα του υπάρχουν κομμάτια σπασμένα τα οποία είναι ακόμα αιχμηρά για εκείνον. Και δεν θα ήθελα να είμαι εγώ εκείνη που θα του τα θύμιζε.

Έξω είχε ξημερώσει και το χιόνι ήταν πυκνό. Ο Τάιλερ αφού ξύπνησε, με κράτησε στην αγκαλιά του για αρκετή ώρα, αλλά έπρεπε να πάμε στους Χεμς. Δεν του ανέφερα τίποτα σχετικά με τη χθεσινή συζήτηση. Δεν μου άρεσε να τον φέρνω σε δύσκολη θέση. Παρόλα αυτά όμως είχε σκεφτεί από ποιον θα έπαιρνα απαντήσεις. Η Σερένα βρισκόταν κλειδωμένη ακόμα στην έπαυλη. Αναρωτιόμουν πως να ήταν. Είχε περάσει τόσος καιρός. Η Κάθριν μου είχε πει ότι της πήγαινε μία φορά την εβδομάδα ένα σακουλάκι με αίμα. Δεν είχα ρωτήσει λεπτομέρειες, αλλά φαντάζομαι σε τι κατάσταση θα βρισκόταν. Ωστόσο σύντομα θα της έκανα μία επίσκεψη.

Οι Αποχρώσεις των Σκιών | Σκοτεινό Πνεύμα (3ο Βιβλίο)जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें