4

1.4K 251 67
                                    

Είχα μόλις ετοιμαστεί και έψαχνα να βρω το παλτό μου. Το φουστάνι μου ήταν κολλητό πάνω μου ως το γόνατο σε μία απόχρωση του μπορντό. Φορούσα ψηλές μπεζ γόβες και είχα σηκώσει τα μαλλιά μου ψηλά, σε έναν περιποιημένο κότσο. Όταν βγήκα από το δωμάτιο μου, άκουσα τον Ματ να μιλάει στο τηλέφωνο από το κάτω πάτωμα και βρήκα την ευκαιρία να μπω στο δωμάτιο του Τάιλερ.

Στεκόταν μπροστά στον καθρέπτη και προσπαθούσε να στρώσει τα μαλλιά του. Φορούσε ένα παντελόνι μαύρο και ένα πουκάμισο του ίδιου χρώματος. Ήταν τόσο ελκυστικός, ακόμα και από την πίσω όψη του. Τα μπράτσα του και οι μύες στην πλάτη του διαγραφόταν μέσα από το πουκάμισο του. Είχε καταλάβει την παρουσία μου πριν ακόμα ανοίξω την πόρτα.

- Σου αρέσει το θέαμα ε;

- Το απολαμβάνω χωρίς παράπονο.

Γύρισε και άφησε ένα χαμόγελο που γρήγορα αντικαταστάθηκε από ένα Ο. Με κοίταζε χωρίς να μιλάει. Καθώς τον πλησίαζα, με σταμάτησε με το χέρι του μπροστά μου, αποσπώντας μου την προσοχή από το υπέροχο θέαμα που βρισκόταν μπροστά μου.

- Μείνε σε απόσταση ασφαλείας.

Το βλέμμα του ήταν σκοτεινό και οι κόρες των ματιών διεσταλμένες. Όμως το ήξερα αυτό το βλέμμα. Τελευταία φορά το είχα δει το προηγούμενο βράδυ. Συνέχισα να προχωράω προς το μέρος του και εκείνος στραβοκατάπιε απότομα.

- Είσαι τόσο όμορφη.

- Ευχαριστώ Τάιλερ. Και εσύ το ίδιο.

Πέρασα τα χέρια μου μέσα από τα μαλλιά του και του τράβηξα αργά το κεφάλι έτσι ώστε να κοιτάξει προς τα πάνω. Τον πλησίασα και ακούμπησα τα χείλη μου στο λαιμό του. Μύριζε τόσο όμορφα. Το άρωμα του ήταν πιο μεθυστικό από όλες τις μυρωδιές του κόσμου. Γύρισε και με κοίταξε στα μάτια με μεγάλο πόθο, αλλά δεν έκανε την κίνηση να με φιλήσει. Ούτε και εγώ πήρα την πρωτοβουλία να το κάνω, γιατί το πιο πιθανό ήταν να μας έβρισκε ο Ματ στο κρεβάτι, τον έναν πάνω στον άλλον και άντε να του εξηγήσεις μετά.

- Είσαι έτοιμος να φύγουμε;

Έκανε ένα νεύμα και αμέσως πλησιάσαμε και οι δύο την πόρτα.

- Τάιλερ θέλω να μιλήσουμε. Αφήσαμε μία κουβέντα στη μέση.

- Θα γίνει και αυτό, αλλά όχι τώρα.

Δεν ήθελα να τον πιέσω και άλλο και έτσι κατεβήκαμε στο σαλόνι που μας περίμενε ο Ματ. Πάνω στην ώρα είχε φτάσει και η Κατ στο σπίτι και ξεκινήσαμε όλοι μαζί για το Κόσμος.

Οι Αποχρώσεις των Σκιών | Σκοτεινό Πνεύμα (3ο Βιβλίο)Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon