Bilgilendirme Bölümü

40.6K 906 149
                                    

Bu bölümü yazmanın amacı, bölümlerin kısa olmasının nedenidir. Lütfen sonuna kadar okuyun.

Herkese selam! Bir konuda şikayetinizi dile getirdiniz ve ben de buna bir açıklık getirmek istiyorum. Elimde olmadan bölümler kısa oluyor. 1000 kelimeyi aşmaya çalışıyorum, fakat hâlâ uzun olmuyor. Sorun bende mi, gerçekten anlayamadım. Ayrıca günde 300'ü aşkın soru çözmek, bir de yeni bölüm yazmak beni aşırı yoruyor. 15 tatilde gezilir, değil mi? Sağ olsun, öğretmenler ödevleri yıktıkları için, beyin devrelerim de gitti. Bir de 15 tatilde ödev yok diyorlardı. Where is the adalet?

Öğretmenlerin ve müdürün benden beklentisi yüksek. Onları hayal kırıklığına uğratmak istemiyorum, bu yüzden derslerimin üzerinde daha çok durmam gerekiyor. Her branş için en az 1000 soru ödevi verildi ve cidden çok yoruluyorum. Tabii Wattpad'e giriyorum, yorumlarınızı okuyorum ve elimden geldiği kadarıyla cevap vermeye çalışıyorum, fakat 2. dönem açıldığında bu kadar aktif olabileceğimi sanmıyorum.

Bildiğiniz üzere TEOG1 geride kaldı, fakat TEOG2 var daha. Neyse... Ben bunları 'hiç bölüm yazmayacağım' demek için yazmadım. Öyle bir şey yaparsam, özelden mesaj atın adresimi vereyim; muhtemelen kafam patlamıştır ya da annem tarafından terlikle tehdit ediliyorumdur hshsjdjsk

Yeni bölüm iki part'tan oluşacak. Geçen bölümün adı hakkında bir olay dönecek, bu da benden bir spoi :D Yeni bölümde Sara 18 yaşına girecek ve güzel bir sürpriz onu bekliyorr ^^ Ayrıca yeni ve eğlenceli bir erkek karakter aramıza katılacak.

Son olarak size danışmak istediğim bir konu var. Bu aralar kurt adam ve vampirlere acayip takmış durumdayım. Ve bunun da getirmiş olduğu ilhamla yeni bir kurgu oluştu kafamda. Yaza doğru vampirli bir kitapla ani bir çıkış yapabilirim. Dünyaya gönderilen vampirler, kurt adamlar... Aşk, tutku ve olağanüstü olayların olduğu yaşamlarından sıyrılıp normal bir insan gibi yaşamaya çalışmak onlar için zor olsa da, kutsal yeminleri onları korkutur falan. Böyle sizi merakta bırakmış gibi olacağım ama gerçekten o kitabın serisini yazmayı düşünüyorum. Tabii, öncelikle ÜVEY ABİM bitecek, ondan sonra yazmaya başlayacağım bu kurguyu. Siz okur muydunuz?

Hadi bakalım, yb'de görüşürüz. Yorumlarınızı bekliyorum. ♥

FIRTINAWhere stories live. Discover now