BÖLÜM 36: "KARARMIŞ RUHLAR" part2

1.6K 34 9
                                    

Playlist: Lullaby Of A Deadman-Brian Tuey

***

"Anlatma şimdi siktiğimin mevzusunu, beni ona götür!"

Batu'nun cümleleri ağzına tıkandı adeta. Rüzgar'ın çenesi sinirden kasıldı, gözleri kazağımın kollarındaki kan lekesine bakarken titrek elleriyle üstündeki tişörtü bir çırpıda çıkardı. Elleri kazağımın eteklerine uzandığında ellerimi önümde bağlayıp kafamı yana çevirdim. Bu hareketim bir nevi Rüzgar'ın hareketini  durdurmak içindi.

"Yanlarına kalmayacak."

Nefesimi tutmak istiyordum. Kanın çürük kokusunun ciğerlerimde dolanmasını ve kusma isteği uyandırmasını istemiyordum. Beynim uyuşuyordu. Uyuşukluğun ardında gizlenen düşüncelerim beni korkutuyordu. Sanki düşünmeye başlasam beni kimse durduramayacak ve kafam patlayacakmış gibi hissediyordum. Migrenimin ağrısı da bir yandan beni kötü duruma sokarken Rüzgar'a daha fazla karşı gelemedim ve kazağımı çıkartarak elindeki tişörtü alıp giydim.

Rüzgar'ın göz bebeğini çevreleyen o halka şu an gerçekten alev topuna dönüşmüştü. Adeta gözlerinin içindeki nefreti görüyordum.

Batuhan hızla arabayı sürmeye devam ederken Rüzgar öne doğru savrulan kafamı omzuna yasladı.

***

Rüzgar, evimiz güvenli olmayacağı için beni Batu'nun evine götürdü. Batuhan Rüzgar'a bir şeyler fısıldarken merdivenlerden yukarı çıkmaya başladım fakat başım öyle ağrıyordu ki bedenimi kontrol edemiyordum. Rüzgar belimden kavrayarak beni kendine yasladı. Batuhan ise o sırada yanımızdan ayrıldı. Rüzgar'dan güç alarak merdivenlerden çıktım ve karşıdaki odaya girdik. Yatağa gidip uzandım, ağrılarım artmıştı.

"Duş almak ister misin?"

Rüzgar'ın kafası eğik bir şekilde sorduğu soruya hayır anlamında kafamı sallayarak cevap verdim. Canım hiçbir şey yapmak istemiyordu, sadece uyumak istiyordum.

"Tamam," Rüzgar bocalamaya başladı. Bir hışımla odadaki pencerelerin kapalı olup olmadığını kontrol etti. "Ben dayanamıyorum Sara. Seni bu hale, gözlerimin önünde getiren adamın şu an dışarda olmasına dayanamıyorum. Lütfen güçlü ol, burada beni bekle."

Rüzgar adımlarını kapıya doğru yöneltirken tüm gücümü toplayarak "Gitme." diyebildim.

" diyebildim

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Sara Uluç)

O adamlara yapabilecekleri beni korkutuyordu. Şu an sadece Rüzgar'ın yanıma yatıp saçlarımı okşamasını ve her şeyin geçeceğine beni inandırmasını istiyordum. Gelip alnımdan öptüğünde sımsıkı sarılmak istedim fakat gücümü toplayıp kollarımı kaldırana kadar Rüzgar odadan çıkıp kapıyı kitlemişti bile.

***

Rüzgar'dan

Evin hemen yanındaki depoya doğru adımlarım hızlanırken dudağımdaki sigarayı yere atıp üstüne bastım. Batuhan kapıda beni bekliyordu.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 29, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

FIRTINAWhere stories live. Discover now