BÖLÜM 29: "KASKLI" part2

20.7K 1.2K 163
                                    

Playlist: Meek Mill - All Eyes On You

Kalbim hoplarken, ayağımda oluşa acı vücudumu iki büklüm etmişti. Motor ve siyah kasklı çocuk üstüme düşerken gizli numara fırsattan istifade kaçmaya çalışıyordu.

Bacaklarıma gelen motor darbesinin etkisiyle yere düşmeden önce son gücümle gizli numaranın bacaklarına yapıştım. Siyah dar paça kot, lacivert bir kapişonlu giymişti; lakin suratını seçemiyordum. Kararmaya yüz tutan havadan dolayı mı böyleydi, bilmiyordum ama ya şimdi öğrenirdim ya da asla.

Kolunda gördüğüm minik çizikler, yeni kanamaya başlamış yaralar koluna jilet attığını gösteriyordu. Ergenlikten kalmış bir kız arkadaşım da böyleydi, neye canı sıkılsa yeni bir jilet alırdı. Ve her okula geldiğinde koluna beyaz bir bez parçası dolamış olurdu. Yeni aldığı jiletin en keskin yeriyle yani en kenarıyla koluna bir sıyrık yapardı ve onun deli gibi kanayışını izlerdi. Yanımda birkaç kez koluna jilet atmıştı ve acımadığını sadece zevk verdiğini söylemişti. Sahi, onun annesiyle sorunları vardı. Ya bu gizli numara... Onun benimle ve Rüzgar'la derdi neydi?

O kaçmaya çalıştıkça ben daha çok asılıyordum bacağına. Ama kendi bacağımı hissedemiyordum. Uyuşuyordu yavaş yavaş ve motorun ağırlığı canımı yakıyordu. İnlememek için kendimi zor tutarken acıdan dolayı ellerim titremeye başlamıştı. Bacaklarına yapışan ellerim hızlıca çözülürken, polis arabası sesleri yankılandı ıssız hastane caddesinde. O sırada gitti işte.

"Sara, iyi misin?"

Gizli numaranın gidişini izledikçe acımdan dolayı ağlama isteğim artıyordu ama bu haldeyken iyi olup olmadığımı soran bir kişinin varlığını hissetmek iyi hissettirmişti. Bir dakika. O kasktan dolayı boğuk çıkan sesin sahibi benim adımı nerden biliyordu ki?

"Ahh! Bacağım... Çok kötü." diye sesimi çıkardığımda sanki motorla beraber yere yuvarlanan o değilmiş gibi ayağa kalkıp siyah motorunu üzerimden çekti, ben de sadece acıyla izleyebildim. Motoru kaldırıp tekrardan bindiğinde elini bana doğru uzattı.

"Çabuk kalk, şimdi yakalanacağım."

Kaşlarım acının dışında başka bir duyguyla çatılmıştı. Kime yakalanacak? Neden böyle bir cümle kurmuştu bu?

"Kims...ah bacağım!"

"Off Sara," Motorundan hızlıca inip beni ayağa kaldırdı. "Ben Batu. Doğruca hastaneye git ve ayağına baktır, özür dilerim. Şimdi acilen gitmem gerekiyor,"

Polis sirenleri tekrar duyulduğunda motoruna atlayıp son gazla uzaklaştı. Polislerden son gaz hız yaptığı için mi kaçıyordu?

***

10 saat sonra

"Lan iyiyim diyorum ya, siz Rüzgar'dan haber verin bana."

Emir gözlerini bölertip kafasını öne doğru sallarken "Lon oyoyom doyorom yo," deyince gülümsedim.

FIRTINAWhere stories live. Discover now