Bir Bildiri

4.1K 110 50
                                    


Güzel duygularla, merhabalar. Umarım geceniz, gündüzünüz, gününüz; yazıyı hangi zaman içinde okuyorsanız o anınız güzel geçiyordur.

On sekizinci bölüm hakkındaki şu delirtici sorundan haberdar olanınız vardır: Bölümün yazı karakterleri nasıl olduysa bozulmuştu ve uzun zamandan beri de öyleydi. Sorun doğal yollarla çözülmedi; ben de, bir hafta kadar önce profilimde paylaştığım yazıda bahsettiğim gibi, bilgisayardaki Kalbini Aya Ver dosyasından on sekizinci bölümü kopyalayıp buraya yapıştırdım. Bunu zamanında yapmamamın sebebi şu ki dosyadaki bölüm -bölümü yayımlamadan hemen önce Wattpad'teki taslakta yaptığım düzenlemeleri içermediği için- eksik, farklı. Bu yüzden Wattpad'in hiçbir veri kaybı yaşanmadan düzeltmesini beklemiştim fakat düzelemedi ne yazık ki; şimdi mazur görün o eksiklikleri, farklılıkları. Sınav sürecini bir atlatalım, Kalbini Aya Ver'i baştan aşağı düzenlemeyi düşünüyorum zaten. O günleri görebilirsem... Şu an öyle aceleyle yazıyorum ki, dakikalar sonra ayrılmam gerekecek klavyenin başından. Uzun lafın kısası, okumak isteyenler "Bölüm 18: Teslim Oluş"a dönebilir.

Dilerim, beni mutlu ettiğinizden fazla mutlu olun. Görüşmek üzere... Görüşeceğiz de, şehrin orta yerinde.

(Bu fotoğrafta tarif edemediğim bir duygu çizili

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Bu fotoğrafta tarif edemediğim bir duygu çizili. Buraya da yerleşsin istedim.)

(Ya da yazıların arasına görsel eklemekten hevesimi alıyorum.)

Kalbini Aya VerWhere stories live. Discover now