Chapter 13 - Impulse

2.3K 156 21
                                    

TroyBoi - Do you?

Disclosure feat Sam Smith - Latch

Гледна точка на Хари

Главата и беше облегната на гърдите ми , докато я изваждах от ринга. Ръцете и се лутаха безцелно и продължаваше да издава давещи се звуци. Насъбралите се хора ми направиха път , а аз усещах как започна да спира да се опитва да си вземе дъх , тъй като цялото и тяло беше наклонено и и ставаше дори по-трудно. Вдигнах главата и с моята ранена и сложих ръцете и зад врата ми , за да запази малко равновесие върху себе си.

Не трябваше изобщо да се съгласявам да играя какъвто и да е мач и да и вдигам егото. Ако нещо се случи на нея аз ще го отнеса по най-жестокия начин и то не защото на Винсент му пука , а защото следи исканията на Талиа.

За мен всичко това е една огромна грешка , да крият истината от нея , а Винс да се оплита още повече като не казва , че съпругът на Талиа е мъртъв. Не трябва и да ме интересува , тяхна работа , единственото , което ме касае , е нейният живот.

Дерек бягаше пред мен и ми отваряше вратите към кабинета на Гарет , защото спешно се нуждаехме от неговата помощ. Хейдън сподавяше звуци , които определено бяха по-заглушени от преди и това ме караше да бързам още повече. Простреляната ми ръка се напрягаше и чувствах как мястото тупти под бинтовете. Нахлухме в кабинета на Кофин без никакво предупреждение , но очаквах той да отвори сам при шума , който вдигахме.

Е , нямаше как да отвори , тъй като не беше там.

- Дерек , отиди да го потърсиш до стаята му! Бързо!

- Нали знаеш , че след това ще ме убие , че съм прекъснал..

- Направи го , Дерек! Това момиче се задушава , ако не виждаш.

Той само преметна косата си назад запъхтяно и се запъти нагоре. Виждам защо това му беше такъв проблем. Не се разбираше с Гарет и според мен проблемите им си бяха напълно лични , Кофин изобщо не го харесваше и търсеше удобен момент да го злепостави и да каже лоша дума за него. Не разбирам защо точно Дерек , но явно си го е набелязал. Така или иначе този момент е спешен и техните лични отношения не са от значение.

Какво да правя сега? Тя не даваше признаци , че диша , но имаше пулс. Сложих я да легне на лекарския стол и започнах да бъркам в шкафовете , за да потърся нещо , което би могло да ми помогне. Истината е , че в такива моменти съм безсилен , може да съм добър в това да убия някого , но не и да го спася , особено след като за това се искат лекарски познания.

RedemptionWhere stories live. Discover now