Chapter 41 - Schooling

2K 154 18
                                    

                  

The Weeknd - Starboy

Way down we go - Kaleo

Гледна точка на Хейдън

- Всеки отбор е от по 12 човека , с кого се падате е на случаен принцип.

Бил беше влязъл рязко в ролята си на непреклонния треньор. Само ако не се съдеше по външния му вид. Това , че се прави на безупречен в работата си  в никакъв случай не трябва да кара хората да си мислят , че е толкова морален и в живота.

Независимо кой си и какво впечатление се опитваш да направиш ,  настъпят ли те за опашката се обръщаш жестоко. А на мен фактът , че Дерек е взел устройството на Кристъл , която му е приятелка , не се води като никаква кражба или нарушаване на правило. Бил го изкарва така както иска да ни бъде втълпено. А и дори да беше кражба , не мисля , че е достатъчно добра причина , за да сплашваш някого така. Личната основа е ясно изразена тук , обаче ме съмнява да е от Бил към Дерек..

По отношението му мога да си направя  извод , че би се пробвал да направи това повече с мен , отколкото с Дерек. Не ми се връзват  тези неща. Но пък ако Мира е виновна как за отрицателно време би го накарала да я предпази така?  За Фредерик ми е ясно , че се страхува от Бил и би излъгал без да му мигне окото , но Мира си остава загадка , тъй като Бил не ми изглежда податлив.

- През следващите няколко дни ще има нечовешки тренировки , защото провалилите се в отборните игри имат голяма възможност за наказание , определено според резултатите им.

Той обикаляше в дълга линия , поглеждайки равната редица от хора , но никой конкретно.

- Както всяка година , Отборните игри представляват съвкупност от пет категории игри – познатите ви бокс , стрелба с лък , стрелба с пистолет , плуване и карате. Последното се практикува само от ходещите на мисия. Всеки трябва да има поне елементарна обща култура за това бойно изкуство и очаквам от вас да приемете тази задача сериозно. Води се като игра , но не е , както се провалите тук може да се провалите и в кървава битка за живота си. Наречени са Отборни игри неслучайно , трябва да работите в екип , да дърпате отбора напред , но лично аз приемам изпълненията ви индивидуално.

Толкова се превзема. Мен лично не ме интересува как ни приемаш , твар долна.

- Половината от вас да дойдат в залата за стрелба , останалите са при ..

RedemptionWhere stories live. Discover now