Chapter 63 - Combat

432 38 8
                                    

Valley of Wolves - Lions inside

The Weeknd - Missed you

Гледна точка на Хари

- Какво говориш?!

Бях напълно смаян, че Хейдън просто беше тръгнала към Обсег и в каквито и отношения да сме, за мен е напълно детинско и безкористно да отиде без дори да намекне на някого. На мен. Предполага се, че аз съм най-близкият и човек.  След като последвах Стоун в стаята на Круз те ми показаха бележка, която Хейдън беше оставила на дядо си. Гласеше:

"Дядо, ще намериш това, когато вече няма да съм в Провидение. Искам да ти кажа, че това е най-правилното решение, защото искам да видя майка си сама. Надявам се да не бъдеш разочарован от мен, защото всичко, което искам, е да стигна до отговорите на своите въпроси и да не излагам на опасност други хора. Умолявам те да премислиш моите причини и да не предприемаш идване в Обсег. Извинявам се на всички, които съм подвела, но това е задача, касаеща само моето присъствие."

Извинявам се на всички, които съм подвела. И аз ли съм в това число или аз дори не се броя, защото тя е прекалено праведна, за да ми има доверие? Бесен съм. Бесен съм, защото ме е поставила на същото място, на което е и Стоун. И дядо и. И всички други. Чувствам се напълно излишен в тази стая, защото тя дори не се е замислила да ме потърси, да преглътне скапаното си его, да прехапе езика си и да бъде по-силна с мен. Да се облегне на моето рамо, да отидем заедно и да действаме като екип.

Разбрах, че е взела Мира със себе си, вероятно ще им предложи да я заменят с Мариса, но това е напълно абсурдна опция. Не знам как е изиграла и Кристъл, за да не спомене нищо на Дерек. Това момиче е напълно обезумяло. Тръгнала надолу по склона без нищо, за което да се държи, но се спуска с бясна скорост, защото иска да докаже колко е независима и силна. Ако ще да преплува и отровни води, да се нагълта и да започне да се дави, пак от никого няма да поиска помощ, защото така е устроена. Инатът и има по-голяма тежест от всичко друго на света.

- Хари, на теб нищо ли не е споменавала?

- Щях ли да съм тук, ако беше споменала нещо?

Побеснях напълно. Сякаш Стоун ми задаваше този въпрос, вече перфектно знаещ отговора.

- Определено ще отидем в Обсег, при тези обстоятелства нямаме избор. Сто пъти казах на Хейдън да не ходи сама, защото сега много добре ще знаят, че ще отидем и ще са подготвени. Тя не е като баща си...той се вслушваше в мен, не правеше каквото си иска.

RedemptionDonde viven las historias. Descúbrelo ahora