Chapter 15 - Bold

2.3K 157 20
                                    

Kygo - Stay

Гледна точка на Хейдън

Закуската беше минала и всички останаха в главната зала , защото Кристъл ми каза , че днес ще са тренировките по бокс. Аз не можех да остана там , естествено. Имаше много боксови круши , много хора , гледащи ме злобно , докато се запътвах към кабинета на Кофин. Не искам да го виждам и помолих Кристъл да дойде с мен , но тя трябваше да се погрижи за едно момче , което е получило инфекция на крака.

Почуках на вратата и влязох. Толкова ми олекна , когато видях , че в кабинета имаше някого и това означава , че държанието на Кофин няма да е толкова гнусно. Облекчението ми беше заличено , когато щом ме видя  излезе от кабинета  и започна да върви пред мен.

- Добро утро , заразната.

- Излязоха ли изследванията?

- Ще ми кажеш ли добро утро?

Той се обърна към мен , а на мен ми идеше да си излея гнева , че няма да мога да тренирам срещу него.

- Не е добро.

- Може и да стане.

Той отвори вратата на другия кабинет и я затвори преди да вляза. Щом не ми дава да влизам там значи трябва да има нещо в тази стая , което ме заинтригува. След минута или две отвори отново чисто бялата врата и доколкото можах да видя вътре беше по-тъмно от всички стаи , в които съм влизала тук. Лампите бяха зелени и от кабинета излизаше миризма на химични вещества. Не се виждаше много.

- Побиха ли те тръпки вече?

Той видя как се опитвах да изследвам мястото.

- Това ще ме преследва в съня ми.

Казах безчувствено , а той се засмя.

- Може вечерта да те задържим будна.

Направих погнусена физиономия. Скръстих ръце , а той  държеше в ръката си няколко листа. Забелязах , че когато излизаше Кофин не използваше часовник , а пишеше код. Всъщност той изобщо не носеше часовник. Няма как да няма такъв. Значи трябва да го крие някъде.

- Какви са резултатите?

Той остана на коридора , явно не искаше пациентът в другия кабинет да чува.

- Имаш медикаментозна алергия , което ще рече , че тялото ти отхвърля част от медикаментите , които са използвани в проследяващата течност.

RedemptionWhere stories live. Discover now