Capitolul 3- Hayden

12.8K 755 23
                                    


-Ah! mârâi nervos și ies de sub bolidul de 1000 cai putere.

Arunc cheia șapte din mâna dreaptă pe jos și eu mă ridic în picioare în speranța că pot să-mi potolesc nervii

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Arunc cheia șapte din mâna dreaptă pe jos și eu mă ridic în picioare în speranța că pot să-mi potolesc nervii. Lucrez la mașina asta de aproape o săptămană și fără niciun rezultat. Ah, cursa de mașini e diseară iar eu nu mă pot concentra la nimic! Iar toate astea se datorează...femeii cu ochi de whisky.

La dracu cu mine, la dracu cu ea și frumusețea ei inegalabilă! Nu mă pot gândi la nimic altceva decât la ea și la cum s-ar simți buzele ei pline peste ale mele. De o săptămână încoace o visez și la dracu de nu mă excit doar la amintirea corpului ei de model.

-Heei, Hayden! îl aud de-abea acum pe puști cum mă strigă în timp ce-și pocnește degetele în fața mea.

Îmi scutur capul buimac privindu-l pe brunetul de 18 ani îmbrăcat în salopeta de lucru, un tricou negru și o bandană legată în jurul capului.

-Ce ai pățit, frate? De o săptămână ești aerian și parcă nu mai știi de tine. spune amuzat băiatul în timp ce ridică cheia pe care doar ce o aruncasem.

-Dacă ai știi tu. mormăi cât el să nu mă audă, dar totuși o face.

-Aș știi, dacă mi-ai spune. spune Ethan luând din minifrigider două doze de Cola, una aruncându-mi-o mie.

Primul lucru pe care-l fac este să deschid doza și să iau o gură mare de suc rece, al doilea este să mă așez lângă brunet, pe jos, rezemat de mașină.

-Ei bine puștiule, în viață, trebuie să vină măcar o singură dată ziua în care dragostea te trăznește. spun, iar puștiul începe să rândă ușor.

-Asta ți s-a întâmplat ție? întreabă amuzat, dar apoi expresia feței lui devine una serioasă, ca a mea. Tu vorbești serios.

Nu a fost o întrebare ceea ce a zis, a fost o afirmație în toată regula. Eu doar îl privesc dând din cap în sens afirmativ într-un mod absent. Probabil chiar asta mi s-a întâmplat. Dar ce probabil? Este clar că asta am pățit. Niciodată nu am fost înebunit în asemenea hal de către o femeie care a stat doar câteva minute în prezența mea.

-Și? Nu îi ai numărul de telefon, sau cum? întreabă după care bea din sucul lui.

Îl privesc amuzat și în același timp ironic. Pf! M-aș bucura doar dacă i-aș știi numele, numărul de telefon ar fi deja prea mult. Am tot sperat să o întâlnesc iar, în această săptămână, dar nu s-a întâmplat. De fiecare dată când urcam pe motor și mergeam într-un loc anume sau pur și simplu mă plimbam, privirea îmi era tot timpul în căutarea ei. Deși nu mă aștept să o găsesc, există speranță.

-Aș fii recunoscător dacă i-aș știi numele, piciule. răspund amuzat într-un târziu, către Ethan.

-Wo, wo, wo, stai așa! Adică vrei să spui că marele Hayden Scott, frângătorul de inimi, este în limbă după o tipă căruia nici numele nu-i cunoaște? Cum s-a întâmplat asta? întreabă șocato-sarcastic.

Atracție PericuloasăWhere stories live. Discover now