Capitolul 14- Eva

10.8K 616 7
                                    

"Yellow diamonds in the light
And we're standing side by side
As your shadow crosses mine
What it takes to come alive

It's the way I'm feeling I just can't deny
But I've gotta let it go

We found love in a hopeless place
We found love in a hopeless place
We found love in a hopeless place
We found love in a hopeless place

Shine a light through an open door
Love and life I will divide
Turn away cause I need you more
Feel the heartbeat in my mind

It's the way I'm feeling I just can't deny
But I've gotta let it go

We found love in a hopeless place
We found love in a hopeless place
We found love in a hopeless place
We found love in a hopeless place"

--Rihanna- We found love

Simt o căldură aproape insuportabilă ce îmi domină spatele. Ochii refuză să se deschidă, iar ritmul respirației mele este unul obosit. Vreau să mă întind ca să mă dezmeticesc, dar brațul greu și tatuat al lui Hayden îmi încurcă planul. Zâmbesc ușor amintindu-mi cum aseară după ce a plecat Ryan și am vorbit puțin, m-a luat în brațe stil mireasă și m-a pus în pat atât de blând făcându-mă să cred că sunt din porțelan și nu vrea să mă spargă. Am adormit îmbrățișați și se pare că m-am trezit la fel.

Încerc să ridic brațul bărbatului pentru a putea să mă întorc cu fața la el și reușesc

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

Încerc să ridic brațul bărbatului pentru a putea să mă întorc cu fața la el și reușesc. Capul meu este față în față cu scobitura gâtului său care pare numai bun de mușcat, dar nu vreau să-l trezesc. Este atât de drăguț când doarme, nu mai este dur sau serios, sau zâmbăreț ori misterios, ci doar calm, liniștit. Nu știu ce-mi face Hayden, dar simt că nu vreau ca acest moment să se termine vreodată. Este pur și simplu perfect așa, eu în brațele lui, iar el prinzându-mă cu brațele sale făcându-mă să par a fi prinsă într-o colivie, dar să fie mai clar ce vreau să spun, nu vreau să părăsesc niciodată această colivie.

Ha..este atât de ironic faptul că îl cunosc de atât de puțin timp și am atâta încredere în el. M-am culcat cu el, cu un necunoscut, i-am spus povestea care m-a marcat, i-am spus despre situația mea familială și asta doar într-o lună.

Pe Ryan îl știu, așa cum i-am spus și lui Hayden, de pe pistă din primul an de facultate, era un băiat periculos și încă este, îmi plăcea pe atunci pericolul, adrenalina, erau în sângele meu. Eram la vârsta care apăreau toate astea, pe Ryan l-am lăsat să-mi intre în pantalini, el a fost primul și singurul până la Hayden. Apoi după trei ani de relație cu certuri și împăcări pe teme stupide cum ar fi acea târâtură cu care m-am întrecut, am început să ne distanțăm, Ryan și-o trăgea cu altele în timpul ăsta, iar eu atunci voiam să-mi găsesc la întrebările mele, una dintre ele ar fi: "De ce am fost abandonată?". Nu am găsit răspuns la ele nici în ziua de azi pentru că am renunțat la această idee, de a afla adevărul, dar se pare că după trei ani de la despărțire și de la accident, Ryan apare în fața ușii mele zicându-mi că i-a găsit.

Atracție PericuloasăΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα