Capitolul 13- Hayden

9.5K 611 12
                                    

"The mood is set huh, huh

So you already know what's next uh huh huh

TV.. on blast

Turn it down,turn it down

Don't want it to clash with my body screaming out

No oh oh

I know hearing it

Oh oh

You got me moanin' now

I got secrets that I wanna show you (oh)

I gotta secrets imma drop em on the flow (oh)

{Prehook}

No teasin'

(you waiting long enough)

Go deep

(imma throw it at cha

can catch it)

Don't hold back

You know I like it rough

Know I'm feeling you, huh

Know you liking it, huh

So why you standin over there wit' cha close on

Baby strip down for me

Go'n take em off

Don't worry baby imma meet ya half way

'Cause I know you wanna see may in"

--Rihanna- Skin

Eva a pornit spre ușa de la intrare de unde se auzeau bătăile ce ne-au întrerupt momentul intim și la dracu dr nu vreau să-l omor pe cel sau cea care apare la ora asta în fața uși aceleia nenorocite. Eva își aranjează puțin părul înainte să deschidă ușa, iar eu îmi trageam pe cap tricoul de care doar ce mă despărțisem. Când termin să mă aranjez puțin, privesc spre ușă și imediat mă încrunt atunci când nu aud nimic și îi văd corpul micuț al Evei de la spate, cum stă nemișcat.

Instinctul îmi spune să merg acolo și să vă ce se întâmplă, dar rațiunea îmi spune că trebuie să stau în banca mea. Pe cine cred eu că păcălesc? Nu o să-mi ascult decât instinctele primare, așa cum am făcut mereu și imediat îmi mișc picioarele spre ușa din lemn. Când ajung acolo, nu-mi pot stăpâni nervozitatea care începe să-mi clocotească în vene din cauza persoanei care zâmbește în fața frumoasei mele.

Eva pare surprinsă și puțin speriată la vederea lui Ryan Hall, iar asta este ceea ce mă neliniștește cel mai tare, al doilea lucru ce îmi produce starea de neliniște este întrebarea: ce mama dracului caută curvarul, taficantul de carne vie și de organe, fiul capului mafiei din Chicago, aici? Ce legătură are sau a avut cu Eva?

Imediat ce-mi dau seama că Eva este încă șocată de vederea șobolanului, așa cum îi spun eu lui Ryan, instantaneu îmi pun mâinile pe șoldurile șatenei mele și o lipesc de pieptul meu, preluându-mi privirea nimicitoare asupra lui Ryan care acum și-a îndreptat atenția asupra mea, de data asta zâmbetul mărindu-i-se într-un stil ironic.

Atracție PericuloasăWhere stories live. Discover now