Capitolul 21- Hayden

8.5K 519 14
                                    

Razele puternice ale soarelui îmi intră fără nerușinare în ochi prin geamul mașinii. Căldura pe care o simt este una sufocantă, dar în același timp plăcută deoarece știu de unde vine această căldură corporală. Frumoasa mea Eva ce se află în brațele mele îmbrăcată doar în lenjerie intimă, acum. Toată noaptea ne-am petrecut-o făcând dragoste cum nu am mai făcut până acum, nu mai respiram oxigen ci iubire, totul a fost intens. Parcă eram într-o transă, eram hipnotizat de corpul ei, de cuvintele ei, de întreaga ei ființă.

I-am povestit trecutul meu, i-am spus despre toate păcatele mele, iar ea nu a plecat. Mă așteptam să reacționeze urât, să mă facă să mă simt cel mai mizerabil om, ceea ce și sunt, dar ea doar a plâns pentru mine, s-a apropiat de mine, m-a sărutat. Toate aceste lucruri m-au făcut să-mi dau seama că nu o cunosc pe Eva nici măcar pe jumătate. Îi știu doar trecutul, dar nimic mai mult. A fost prea preocupat de secretul pe care îl țineam față de ea și așa am pierdut micile amănunte din personalitatea ei puternică. Mă simt mizerabil știind asta, dar mă mai înveselesc când îmi dau seama că ea acum este a mea în totalitate și că am timp destul să o cunosc în totalitate.

Faptul că mi-a spus acele două cuvinte mă face să plutesc. Acele două cuvinte, "Te iubesc!", nu mi le-a mai spus nimeni atât de sincer, nimeni nu mi-a mai tăiat suflarea astfel atunci când mi-a spus aceste cuvinte. Eva mă face să mă simt special. Știu că a spus-o din toată inima, și eu aș fi vrut să îi mărturisesc ce simt, să-i spun că o iubesc cu toată ființa mea, dar nu ar fi fost de ajuns. Vreau să-i spun ce simt într-un mod în care nimeni nu l-a mai făcut până acum, dar... nu pot. Nu am uitat pericolele pe care mă pândesc, toți abia așteaptă să-mi găsească punctul slab, slăbiciunea, iar în cazul meu este ea, Eva.

-Mmm...

Moțăitul Evei mă scoate din șirul gândirii mele întortochiate, trezindu-mă la realitate. Corpul ei ce pare atât de micuț în brațele mele se foiește ușor făcându-mă pe mine să zâmbesc instantaneu când îmi reamintesc că amândoi suntem aproape dezbrăcați pe bancheta din spate mașinii mele, pe un câmp pustiu de la marginea orașului.

Încep să-i mângâi ușor pielea fină a spatelui încercând să fiu cât mai atent fiindu-mi parcă frică să nu sparg un bibelou foarte fragil. Îi simt zâmbetul frumoasei mele cum se conturează pe fața ei ce este îngropată în pieptul meu. Aceasta scoate un geamăt ușor prea orgasmic ce mă face să mă excit, apoi simt niște buze fine ce-mi sărută pieptul. Eva continuă această activitate formând o dâră de săruturi până ce acestea ajung la nivelul buzelor mele. La început sărutul nostru este unul fin, reținut, unul care îți șoptește "bună dimineața", dar apoi pofta se simte în aer, ritmul mișcării buzelor noastre mărindu-se. Mâinile mele alunecă din ce în ce mai jos pe corpul ei, ajungând la fese începând să le strâng pofticios reușind să scot de la Eva un geamăt de plăcere ce mi-a mărit brusc bătăile inimii.

Sunt dependent de ea, ca de un drog. Am nevoie de atingerea ei mai ceva ca de oxigen, o vreau pe Eva pentru totdeauna.

-Bună dimineața. șoapta ei ușoară din apropierea urechii mele îmi aduce un fior pe șira spinării.

Oh, Doamne! Fă-o să se oprească! Dacă își mai mușcă mult buza inferioară am să înnebunesc de-abinelea.

-Bună dimineața. îi răspund în același mod, vocea mea răgușită fiind de o intesitate mai mare.

O îndepărtez puțin pe Eva cât să ne privim unul în ochii celuilalt, apoi îmi lipesc fruntea de a ei.

-Vreau să mă trezesc așa în fiecare dimineață. șoptesc eu de data aceasta.

-Așa, cum? Pe câmp, într-o mașină înghesuit și aproape gol? întreabă ea amuzată de poziția în care ne aflăm.

-Nu. spun eu ferm. Cu tine dezbrăcată în brațele mele după o noapte atât de fierbinte. zic de data aceasta amuzat, privind obrajii ușor îmbujorați ai iubitei mele.

Atracție PericuloasăWhere stories live. Discover now