Capitolul 7- Hayden

12.2K 756 22
                                    

I'm waking up to ash and dust
I wipe my brow and I sweat my rust
I'm breathing in the chemicals
(inhale) (exhale)

I'm breaking in, shaping up, then checking out on the prison bus
This is it, the apocalypse
Whoa

I'm waking up, I feel it in my bones
Enough to make my systems blow
Welcome to the new age, to the new age
Welcome to the new age, to the new age
Whoa, oh, oh, oh, oh, whoa, oh, oh, oh, I'm radioactive, radioactive
Whoa, oh, oh, oh, oh, whoa, oh, oh, oh, I'm radioactive, radioactive.

-Radioactive-- Imagine Dragons

***

-Nu ai idee cât vreau să te sărut. șoptesc în urechea ei cu glas senzual și seducător. Toată săptămâna asta te-am visat, toată săptămâna am încercat să-mi dau seama cum te numești. Ochii tăi precum whisky-ul nu m-au lăsat să dorm noaptea, chipul tău de înger m-a făcut să mă întreb dacă te voi mai întâlni vreodată și acum iată-ne aici.

Rostesc cuvintele încă aproape de urechea ei. Nu știu cum de o femeie cu chip de înger mă poate pedepsi ca o diavoliță doar prin faptul că nu vorbește. Nu reacționează pe moment, dar când începe să-și muște iar buza inferioară, îmi doresc să nu fi reacționat deloc, deoarece în acest moment sunt foarte vulnerabil.

Mă retrag ușor și puțin de ea, doar pentru a o vedea mai bine și când îmi conectez privirea cu a ei susținându-i-o, ea șoptește.

-Eva.

După ce scoate acel cuvânt pe gură, îmi înconjoară gâtul cu brațele sale făcându-mă instantaneu să-mi unesc buzele cu ale ei. Oh, Dumnezeule mare! Femeia asta mă omoară, buzele ei atât de moi și calde mă fac mai flămând decat eram înainte și astfel încep să preiau sărutul adâncindu-l. Îmi vâr limba în gura ei cu permisiunea aprobată destul de rapid.

Adrenalina îmi curge în vene, sentimentul de gol în stomac își face simțită prezența, iar inima mea sare o bătaie astfel îndemnându-mă să o împing mai mult în stâlp ridicând-o astfel încât ea să fie mai înaltă ca mine și acum ea să se aplece la buzele mele.

Eva. Un nume atât de interesant și frumos și...oh, Dumnezeule! Este sora puștiului, ea este acea Eva grijulie, iubitoare și autoritară. Ea este femeia care a trecut prin multe. Nu știu exact prin ce, dar sunt sigur că asta s-a întâmplat de e atât de impulsivă și rece. Cine ar fi crezut?! Femeia pe care Ethan mi-a descris-o ca fiind cuminte și impunătoare, să fie chiar femeia ce îmi pune capac, ce mă consumă, ce mă face mai flămând de buzele ei pe secundă ce trece.

 Cine ar fi crezut?! Femeia pe care Ethan mi-a descris-o ca fiind cuminte și impunătoare, să fie chiar femeia ce îmi pune capac, ce mă consumă, ce mă face mai flămând de buzele ei pe secundă ce trece

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Mă despart de buzele ei atunci când simt că oxigenul este o necesitate, dar nu întrerup pe de-a-ntregul momentul nostru atât de intim. Buzele mele coboară cu sărutări umede spre gâtul ei fin trasez linii scurte cu limba până ce dinții mei se înfig în carnea ei sensibilă, sugându-i-o încet și sigur, în timp ce ea mă delectează cu sunetul ce mă excită scos din gura ei.

Atracție PericuloasăHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin