Epilog- Eva

11K 657 74
                                    

  
Unii spun că iubirea este păcătoasă, alții că te face să zbori și să-ți pierzi capul, iar ceilalți..ei bine nu cunosc acest sentiment. Eu, în acest moment fac parte din a doua categorie de oameni, sunt îndrăgostită până peste cap de același bărbat cam de..trei ani și jumătate, timp în care acest sentiment s-a tot mărit pe zi ce a trecut alături de el. Totul în acest moment mi se pare ireal de fantastic, cum s-au aranjat lucrurile în viața mea, absolut tot. De fiecare dată când îmi aduc aminte cum au început toate, îmi vine să râd în hohote și pe bună dreptate pentru că am de ce. Toate au început din ziua aceea în care Hayden era să mă lovească cu motocicleta lui în plină stradă, iar apoi evenimentele au tot început să curgă, răpirea mea, aflarea adevărului despre propria-mi persoană, coma în care am intrat din cauza glonțului cu care m-a împușcat Cassandra.  

Am stat în comă cam o lună, după ce m-am trezit nu-mi aminteam mare lucru din ce s-a întâmplat în acea zi, credeam că fusese un coșmar, dar nu a fost. Hayden era acolo, lângă patul meu cu privirea obosită și lacrimi în ochi, așteptându-mă să mă trezesc din morți. Toți au spus că a fost o minune că m-am trezit, glonțul a fost la un centimetru de inima mea, eram la un pas de moarte, dar am supraviețuit. Din ziua în care m-am trezit a apărut soarele pe strada mea. Eu m-am recuperat destul de repede, mi-am recăpătat locul de muncă, Bell și Dean s-au căsătorit și ei, iar acum îl au pe Spencer un băiețel năzdrăvan de aproape doi anișori, m-am împăcat cu familia mea adoptivă, am ajuns să mă înțeleg cu frații mei adevărați, să le cunosc familiile, viețile. Cu Christopher am discutat ca doi adulți ce suntem și am ajuns la concluzia că este mai bine să petrecem ceva timp împreună ca să recuperăm timpul pierdut în care nu am știut unul de altul, iar cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat, m-am măritat cu Hayden. 

Aia a fost cea mai frumoasă zi din viața mea și cea mai fericită. S-a întâmplat acum un an, totul a fost extraordinar, magic, eu cu bărbatul pe care îl iubesc, în fața altarului mărturisindu-ne dragostea în fața lui Dumnezeu, ce putea fi mai frumos? Apoi a urmat luna de miere unde ne-am petrecut-o în insulele Maldive, un loc extraordinar la care nu m-am așteptat niciodată să merg, rămăsesem însărcinată atunci, iar acum rodul iubirii mele și a lui Hayden are trei luni. Atunci când am aflat a fost a doua cea mai frumoasă zi din viața mea, Hayden a leșinat și când am aflat că va fi fată, soțul meu aproape că făcuse atac de cord, mă speriase îngrozitor în ziua aia dar când și-a revenit mi-a spus că sunt cea mai extraordinară femeie din lume. Am plâns atunci și o fac și acum de fiecare dată când îmi repetă asta.

Micuța noastră Taissa ne face atât de fericiți, este un îngeraș pentru noi, așa o alintă Hayden. Este atât de mică și firavă încât iubitului meu soț îi este frică să nu se dezmembreze în brațele lui. Râd mereu de el când îl văd panicat atunci când Taissa începe să plângă ba pentru că îi este somn, ba că îi este foame. Acum am îmbrăcat-o pe micuța noastră precum o prințesă pentru a merge la nunta lui Ethan. 

 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Atracție PericuloasăWhere stories live. Discover now