Capitolul 25- Eva

7.1K 494 23
                                    


Ok, am stat închisă în fortăreața asta prea mult timp și nu cred că mai rezist mult, simt că înnebunesc, iar ăsta clar nu e semn bun. De când mi-am propus să plec de aici, nu mai la asta m-am gândit. Mi-am făcut o mie și una de planuri, dar orice plan încercam să-l clădesc până la capăt avea un defect, și unul foarte mare pot adăuga. Gărzile. Sunt peste tot, nu mă pot strecura nici până la bucătărie de-apoi să mai ies din clădire. Partea bună este că am reușit să fur niște cuțite de la cina de aseară, dar în rest nimic altceva.

Mă pregătesc sufletește pentru nebunia ce urmează să o fac. Nu am mai omorât oameni până acum, dar sunt conștientă că dacă vreau să ies de aici va trebui să fac și asta. În ultimele două zile mi-am făcut de lucru prin vilă, ca să zic așa. Am inspectat aproape fiecare colțișor pentru a mă putea ajuta și de acest labirint dacă vreau să mă strecor fără să fiu văzută. Am observat că nu numai matahale păzesc această casă ci și camere de supraveghere. Cum am mai spus, am un plan nebunesc ce are ca procent 1% de reușită, dar trebuie să mă străduiesc cât pot de mult. Sunt Eva Hill până la urmă, pot face asta, sau mă rog, cel puțin este o singură cale de a afla dacă o pot face.

În rest, am încercat să supraviețuiesc. Christopher tot încearcă să vorbească cu mine, dar eu pur și simplu îl ignor, Xavier a mai avut o tentativă de conversație cu mine, dar l-am expediat și pe el la fel ca pe tatăl său. Am observat asemănările lor de comportament, băieții sunt foarte serioși și pot spune destul de intimidanți, dar am încercat să par și eu la fel de serioasă cât să pot trece peste mesele zilei la care mă obligă practic să asist, mai puțin la micul dejun, eu sar peste această masă a zilei.

Pot spune că am "adunat informații" cât am petrecut timpul în compania lor. Aiden, cel mai mare dintre frați este cel mai realizat după cât am înțeles eu, are o familie, are copii, gemeni și este stabilit în Anglia unde s-a distanțat foarte mult de afacerile tatălui său. David are o logodnică franțuzoaică pe care a cunoscut-o la facultate, urmează să se însoare cu ea peste câteva luni, iar Xavier cutreieră lumea când vrea, unde vrea, fără obligații. Mi-a povestit că a terminat dreptul doar de gura lui Christopher, dar pe el nu l-a ajutat cu nimic asta, îi mai ascunde din când în când urmele tatălui său atunci când afacerile lui murdare ies prost.

Și despre Fiona am aflat câte ceva, am auzit din greșeală, fără să vreau, o discuție dintre ea și Christopher. Se pare că păpușa barbie este mai adânc băgată în rahat decât frații ei vitregi. Ea este omul de bază al lui Christopher, pe când el stă ascuns în umbră ca să nu fie prins. Dacă asta nu se numește lașitate, atunci nu știu ce este.

Despre Christopher.. nu prea am multe de zis decât că el crede cu ardoare că eu sunt Camelia pe care o caută, fata lui pierdută. Mi-a propus până și un test de paternitate, dar am refuzat. Atunci când mi-a propus asta eram cât pe-aci să-i răspund un mare "da", dar imediat mi-am amintit de Ethan, lui nu-i pot face asta, eu sunt sigură că nu sunt fiica acestui om, sau cel puțin încerc să mă conving că sunt sigură. M-am gândit mult la posibilitatea ca eu să fiu fata pe care o caută și am ajuns la concluzia că și chiar dacă aș fi fiica lui, nu aș rămâne aici cu el și cu cele două diavolițe blonde, poate aș mai ține legătura cu băieții, dar nu prea mult. Nu vreau ca Ethan să se simtă prost și în plus nu aș putea să renunț la Hayden pentru locul ăsta. Mă întreb dacă el este bine, dacă măcar mă caută sau doar a renunțat, sunt sigură că fratele meu nu l-ar lăsa să-și piardă speranța, dar uneori nu poți schimba decizia unui om.

Că tot am amintit de diavolițele blonde, diavolița numărul unu sau cum îmi place mie să spun "vrăjitoarea bătrână", încă încearcă să se poarte frumos cu mine, până acum nu am apucat să am o discuție cu ea între patru ochi, dar nu este timpul pierdut nu-mi face plăcere să-i văd mufa nici la masă, cu zâmbetul ei fals și cu vocea ei lingușitoare, aproape că îmi vine să vărs atunci când o văd dându-se pe lângă Christopher cerșind atenție, doar că acesta nu i-o oferă, el este prea ocupat să mă convingă să fac testul de paternitate, iar asta o scoate din minți. Vreau să mă confrunt cu ea, față în față, am nevoie de lupta asta, vreau să aflu ceva ce mă frământă de câteva zile.

Atracție PericuloasăWo Geschichten leben. Entdecke jetzt