Hoodstuk 5

1K 45 3
                                    

We komen aan op Beacon Hills High School en ik merk dat er inderdaad weinig leerlingen aanwezig zijn. Allison zet de wagen stil en loopt direct naar binnen. Ik probeer snel de wagen te verlaten, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Ik loop tien meter achter haar aan en probeer haar in te halen. Als ze ineens links afslaat, loop ik over het grasperk en loop ik naast haar het schoolgebouw binnen.

"Allison, ... waarom zo'n ... haast?" Vraag ik haar een beetje uitgeput.

"Geen uitleg nu." Zegt ze kortaf en loopt verder.

Als ze de hoek om is, gaat ze een klaslokaal binnen. Ik volg haar op de voet en zie er nog twee mensen staan, een jongen en een meisje. Ze kijken me beiden raar aan en richten zich dan op Allison.

"Er is niets over te vinden.." Zegt ze met spijt en het onbekende meisje legt haar vinger voor haar mond en sist Allison af.

"Hij is hier." Zegt het roodharige meisje. "Ik hoor hem." Zegt ze en ik kijk haar verbaasd aan.

"Ik hoor helemaal niets." Zeg ik en de jongen begint spontaan te lachen. Hij heeft een aanstekelijke lach. Plots vallen me zijn mooie bruine ogen op.

Mooi?! Wat zeg ik?!

"Wat?" Vraag ik hem droog en een beetje ombeschoft.

"Niets." Zegt hij, stopt plots met lachen en richt zich weer naar de andere twee meiden.

"Waarom zou hij naar hier komen?" Vraagt Allison aan de andere twee en beiden halen ze hun schouders op.

"Stiles, iedereen met gloeiende ogen zitten in de kelder, toch?" Vraagt het roodharige meisje aan de jongen in de kamer, wiens naam blijkbaar Stiles is.

"Jeps.."      "Oh shit!" Voegt hij eraan toe en loopt het lokaal uit. Allison en het andere meisje volgen hem de gang in, dus volg ik ook maar.

Ik zie hen naar een brandalarm lopen en kijk hen verbaasd na. De jongen laat het brandalarm afgaan en snel bedek ik mijn oren voor het vreselijke geluid.

"WAT DOE JE?!" Roep ik over het geluid heen. Hij haalt zijn schouders op en kijkt Allison verbaasd aan. Ik schud mijn hoofd en loop de andere richting uit. Ik hoor iemand achter me aan lopen, maar ik heb geen idee wie het is.

"Heather, wacht!" Hoor ik Allison roepen. Dan stop ik met wandelen en draai me om.

"Wat?! Is het niet de bedoeling dat je het gebouw uit gaat als er een brandalarm afgaat? Of wil je dat we hier tot as verbranden? Ik weet niet hoe het bij jou zit, maar vandaag is niet de dag dat ik de dood wordt ingetrokken." Zeg ik droog en op een sarcastische toon. Ik zie dat ze haar ogen laat rollen en ik draai me om om verder te gaan.

"Ik leg het je nog wel uit, maar nu even niet.." Zegt ze als ze me bij mijn arm vastneemt. We lopen terug naar de twee mensen waarmee Allisen goed bevriend is, blijkbaar. Ik weet niet wat ze in hen ziet, maar ze lijken me erg dom als ze zonder enkele reden het brandalarm laten afgaan.

Plots slaagt Allisen haar arm voor me, wat me doet stoppen met wandelen. Ik kijk op en zie een lange, brede man bij de jongen staan. "We kunnen maar beter naar buiten gaan!" Zegt ze, neemt me bij mijn schouders en duwt me het gebouw uit.

Als we eenmaal buiten zijn, zien we de man en Stiles naar buiten komen. Wat is er mis met die man? Trekken aan iemand zijn oren?! Ik hoop dat hij geen docent is! Wie doet zoiet nu?! We leven niet meer in de jaren 60!

Ik zie 4 jongens op ons aflopen, terwijl Allison opgelucht zucht. Ik wist niet dat ze zo'n leuke vrienden had! Ze leken me allemaal zo normaal, zelfs de tweeling.

"Er was niets in de kelder, wat is er hier gebeurd?" Vraagt er 1 met donkerbruin haar, die eruit zag als de leider van de groep.

"We kregen iets te horen en dit was de enige manier om het jullie te laten weten." Zegt Allison op een vreemde toon alsof ze iets verbergt.

"Wat is er hier gaande?!" Vraag ik vrijwel uit het niets en meteen had ik iedereen zijn aandacht. 

Mijn horloge maakt een geluidje en meteen kijk ik welk bovennatuurlijk wezen er in mijn buurt is. Het laat me weten dat er..

"Dat meen je niet.." Zeg ik als door heb wat er gaande is.

"Weerwolven, serieus?!" Vraag ik Allison verbaasd en iedereen rondom me kijkt me met grote ogen aan.

<<<>>>

A/N:

Sorry, dat het weer eens enorm lang heeft geduurd, ik doe mijn best... Dit hoofdstuk speelt zich af in seizoen 3 aflevering 15. 

ik heb een trailer voor dit boek gemaakt, neem zeker eens een kijkje en laat me weten wat je ervan vindt! ook krijg ik graag feedback over het verhaal en de hoofdstukken zelf. Help me hier aub bij!

someone_special

Poisoned || Teen wolf ||  #1 ✔️Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin