Hoofdstuk 11

828 36 2
                                    

Als we in Eichen House arriveren, leidt Lydia ons de weg naar de kelder. Alsof ze weet waar het is, pff... Uiteindelijk kwamen we in de kelder terecht. Ze heeft me verbaasd. Wist ik nu toch maar wat ze is. De sherrif, Scott, ik en Aiden zoeken met zaklampen naar Stiles, maar er is geen spoor van hem te zien. Lydia zag er erg teleurgesteld uit. De Sherrif zet me thuis weer af en ik ga direct naar bed.

De volgende ochtend stuurt Scott dat ze Stiles hebben gevonden, maar dat hij niet naar school zou gaan. Ze zouden allerlei onderzoeken doen. Ik maak me toch een beetje zorgen om hem, ookal ken ik hem totaal niet eigenlijk. School ging snel voorbij en voor ik het wist, was er weer een dag voorbij gevlogen.

Ik moet Scott vertellen wat ik zag in het ziekenhuis, het moet gewoon..

Als ik me heb klaargemaakt voor de dag ga ik allen naar school. Allison heeft de nacht in het ziekenhuis doorgebracht omdat Isaac geëlektrocuteerd is geweest.

Ik ga het gebouw binnen op zoek naar mijn kluisje en naar Scott. Wanneer ik hem eindelijk zag binnenkomen, gaat de bel. Ik zucht geïrriteerd en ga naar het biologielokaal. Als de les een kwartier bezig is, vraag ik of ik naar het toilet mag gaan. Niet dat ik moet, maar ik moet Scott vinden. Geen idee waar hij les heeft, maar dat zoek ik wel uit. Ik neem mijn gerief al ineens mee. Ik kijk op mijn horloge en doorzoek een aantal gangen. Uiteindelijk zie ik 3 lichtjes verschijnen, een rode (Scott) en 2 blauwe, waarschijnlijk de tweeling. Ik volg de lichtjes op mijn horloge en kom bij de kleedkamers uit. Fijn...

Ik probeer geluidsloos naar binnen te gaan en dat lukt me ook vrij goed, sinds de coach aan het roepen is. Ik ga voorbij de drie rijen met kluisjes en dan zie ik Scott en de tweeling staan.

"Fijn, hier zijn jullie." Zeg ik als ik ze zie en dan hoor ik mijn horloge piepen. Deze keer is het niet een geluidje van een bovennatuurlijk wezen, maar een Emitter. Een Emitter is een apparaat dat ultrasonische elektrische geluidsgolven uitzendt. Natuurlijk horen Scott, Aiden en Ethan het, want het wordt gebruikt om weerwolven neer te slaan door hen gehoorschade aan te brengen.

Ik volg Scott als hij zegt dat het een Emitter van Chris is. Het kan toch niet zijn dat hij Scott nodig heeft? Dan zou hij dat wel op een andere manier doen denk ik. "Het komt van de kelder." Zegt hij als hij even stopt in de hal. We gaan de trappen af naar de kelder en als we daar aankomen zie ik

"Stiles?"

Wat doet hij hier in de kelder? Hij hoort op de schoolbanken te zitten.

"Scott, ik ben het, ik zweer het!" Zegt hij als hij zijn armen omhoog houdt alsof hij zich over geeft. De tweeling vormen snel om tot twee weerwolven en gaan op Stiles af. "Nee!" Roep ik, uit schrik dat ze Stiles iets zouden aandoen. Scott loopt naar de tweeling toe en gooit er een tegen de muur. de andere gromt, maar dan gromt Scott veel luider en hij zwijgt. "Ik weet niet waar ik de twee laatste dagen zat." Zegt Stiles als hij zich recht zet.

"Weet je wat je hebt gedaan?" Vraagt Scott en hij knikt. Stiles laat een blauwprint zien van het ziekenhuis en alle elektrische leidingen. Ik zet een stap dichterbij en kijk Stiles aandachtig aan. we maken even oogcontact en dan richt hij zich weer op de blauwprint. "Deze rode markeringen zijn wel degelijk mijn handschrift." Voegt Stiles eraan toe. "ik heb het accident veroorzaakt. En alles wat in deze zak zit is een voorbereiding van iets veel ergers." Zegt hij bezorgd en de tweeling onderzoekt de zak.

"Er is een kaart." Zeg ik als ik het in de zak zie liggen. Ik vouw de kaart open en herken een patroon. "Is dat niet een kaart van het bos, waar Malia's familie gestorven is?" Vraagt Scott en Stiles voegt er iets aan toe. "Waar haar vader allemaal hondenvallen heeft neergezet."

Alles is zo vaag. Er zijn zoveel onbeantwoorde vragen die er door mijn gedachten racen. Ik moet weten wat er gaande is...

"Coach gaat door het bos lopen. We moeten ze tegenhouden!" Zegt Aiden en loopt de trappen op samen met Ethan. "Scott, ga alvast. Ik help Stiles wel." Zeg ik en begin zijn zak al in te laden. Scott knikt en volgt de tweeling.

"Waarom help je me?" Vraagt Stiles plots. Ik haal mijn schouders op en ga verder met het inladen van de zak. Niemand hoeft te weten wat er in die zak zit en dat die zak van Stiles is.

"Je weet dat ik gevaarlijk ben toch?" Vraagt hij nogmaals en ik kijk hem geïrriteerd aan.

"Ja dat weet ik, ik heb geen idee wat er met je aan de hand is, maar toch help ik. Zo ben ik nu eenmaal. Ik was misschien een jager, maar ik wil veranderen. Ik wil mijn familie leren kennen, ik wil Allison leren kennen, ik wil jullie leren kennen, ik wil jou beter leren kennen, ik wil gewoon niet eindigen als mijn moeder." Zeg ik als een uitbarsting.

Geen idee dat dat een hele tijd door mijn hoofd ging. Is dat de reden waarom ik blijf?

<<<>>>

A/N: Deze keer heeft het niet zo lang geduurd, ik wil jullie gewoon tevreden houden en hopelijk lukt me dat :)

Sommige stukken zijn veranderd en komen dus niet overeen met de serie, houd daar rekening mee aub :)

someone_special

Poisoned || Teen wolf ||  #1 ✔️Where stories live. Discover now