Hoofdstuk 8

1K 39 11
                                    

De eerste dag school viel al bij al nog mee. Zeker als je weet dat er die avond een fuif is! Ik heb er echt een hele dag naar uitgekeken en nu is het eindelijk zover!

Allison heeft me gevraagd of ze me mocht helpen bij het kiezen van mijn outfit en natuurlijk zei ik ja. Dus nu zitten we hier in de logeerkamer te staren naar de kast met kleren van me.

"Ik heb niets." Zeg ik als ik me achterover laat vallen op het bed.

"Tuurlijk wel, laat me nog eens kijken." Zegt Allison en ik lach.

"Dat hebben we als zo'n 4 keer gedaan!"

"Misschien moeten we iets combineren of OH IK WEET HET!" Zegt ze spontaan.

"We moeten iets creëren!" Zegt ze plots en ik schiet direct in de lach.

"Denk je nu echt iets leuk te maken van een oude shirt?" Vraag ik haar en ze knikt enthousiast. Ow ze meent het..

...

Later die avond, als Allison eindelijk een soort crop top heeft gemaakt voor me, gaan we naar de fuif. Onderweg pikken we Isaac op en dan gaan we verder. Als we er aankomen, zie ik de felgekleurde lichten al van buitenaf. Deze avond kan nog leuk worden.

Als we het gebouw binnen gaan, merk ik dat er al een menigte van mensen aanwezig is. Velen hebben weinig kleren aan en hebben hun lichaam bekladderd met fluoriserende verf. Het leek me nog niet zo'n slecht idee, dus ging ik naar een hoekje waar de verf stond. Ik nam een penseel, keek in een spiegel die op de tafel stond en tekende een paar strepen in verschillende kleuren. Sinds ik toch een crop top aan had, was mijn buik niet bedekt. Dat bracht me op het idee om op mijn buik ook patronen te tekenen.

Als ik klaar ben wil ik Allison terug zoeken, maar ze is blijkbaar 'druk' bezig met Isaac. Als ik verder de zaal in mijn zie ik ook Scott staan. Ik was van plan om gedag te zeggen, maar ook hij was 'bezig' met een meisje. Plots biebt mijn horloge weer. Naast het rode bolletje zie ik een wit. Scott zou het rode bolletje voorstellen dus Kira is.. Geen idee

Weer zoek ik naar bekende gezichten. Plots merk ik Stiles op in een hoekje van de zaal. Vandaag is iedereen 'druk' bezig.. Hij zat er te kussen met een meisje dat heel gefluoriseerde kleren aan had. Ook had ze veel bodypaint op haar. Veel meer bekende mensen zag ik niet. Maar dan toch wel.

"Hé, Lydia!" Probeer ik boven de muziek heen te roepen, maar ze hoort me niet. Ik zie haar naar buiten gaan en dan slaat de deur dicht.

Ik wil haar volgen, maar het is net alsof de deur klem zit. "Lydia!" Roep ik van achter de deur maar ze reageert niet. Ik ga weer voor het raam staan om te kijken wat er gaande is en ineens zie ik drie zwarte figuren met ieders een zwart masker op. Het lijkt wel of ze grijnzen.. Op het moment dat Lydia wilt krijsen, neem het middelste figuur haar stemgeluid weg. Zo lijkt het toch.. De ogen achter het masker krijgen een geel groene kleur, als de kleur van een vuur- "NEE! LYDIAA!" Schreeuw ik als ik op het raam begin te slaan, zonder enig succes. Ik probeer de deur weer maar ook die zit nog klem.

"Hey, Heather was het, toch?" Zegt Aiden en ik kijk hem geïrriteerd aan.

"Wel weerwolfje.. " Zeg ik en zucht. "Doe die deur open, want Lydia is in gevaar!" Roep ik kwaad en gedeeltelijk in paniek.

Hij krijgt de deur zonder moeite te doen open, dus loop ik snel langs hem. Ik kniel naast Lydia neer en neem haar hand vast. "Ze voelt ijskoud aan." Zeg ik tegen Aiden als hij Lydia buiten bewust zijn ziet liggen. "Kom we helpen haar naar binnen." Zeg hij en legt zijn hand op Lydia haar onderrug. Hij tilt haar op en we gaan weer naar binnen. Aiden laat Lydia weer op haar eigen voeten staan en ik help haar daarmee door haar te ondersteunen.

Ik zie Allison en Isaac, Ethan ondersteunen en het geeft me veel vragen, maar 1 daarvan is belangrijk:

Wat gebeurt hier en waarom gebeurt er met iedereen hetzelfde?

Plots valt de muziek uit en hoor ik iemand heel luid roepen, zelfs boven het rumoer heen. "ER UIT!" Een paar minuten later blijven alleen Allison, Isaac, Ethan, Aiden, Lydia, Scott, dat meisje en ik over. Ook de onbekende man die iedereen uit het gebouw heeft gegooid. Plots zie ik de zwarte silhouetten weer staan.

"Waarom staren ze me zo aan?" Vraag Aiden als er een paar van die zwarte figuren naar hem gericht zijn. Als de figuren een paar stappen hebben gezet, schieten Scott en de onbekende man in actie. Ze vechten tegen de zwarte mannen maar niet veel helpt. Zelfs hun nek omdraaien niet.

Ik ga samen met Lydia, die rustig aan het bijkomen is, bij het meisje staan dat een hele avond bij Scott stond. Voor haar lijkt dit alles nieuw, ze lijkt gechoqueerd.

De zon komt zachtjes op en Scott en de onbekende man liggen tegen de grond. Een zwart figuur gaat naar Aiden toe en doet hetzelfde wat hij bij Lydia en Isaac heeft gedaan. Daarna verdwijnen ze.

"Welkom in Beacon Hills." Zegt Lydia op een sarcastische toon.

<<<>>>

A/N:
Zo weer een hoofdstuk! Ik hou enorm veel van de serie, daarom probeer ik er zo veel mogelijk van uit te halen.
Dit verhaal wordt verteld in de POV van Heather dus wat er ondertussen is gebeurt met Kira en Scott bij die elektriciteitscentrale weet Heather niet, dus daar schrijf ik niet over. Ik hoop dat je dat begrijpt..

Laat me weten wat je ervan vind aub ;)

Een weetje: de volgende film waar Dylan O'Brien in meespeelt is DEEPWATER HORIZON! Bekijk zeker de trailer eens als je tijd hebt! Ik kijk er naar uit!

someone_special

Poisoned || Teen wolf ||  #1 ✔️Where stories live. Discover now