Hoofdstuk 6

1K 45 19
                                    

Nog steeds had ik een reeks weerwolf ogen op mij gericht, ookal hadden ze niet de goude, blauwe of rode ogen die hen typeert. De jongen wiens haar net iets meer krult dan dat het lijkt, grijpt Allison zachtjes bij haar arm. Ik ben op mijn hoede als je mijn familie probeert aan te raken, letterlijk en figuurlijk.

"Wie is dat?" Vraag hij haar zacht, maar met de ervaring dat ik heb met het jagen en ook grotendeels door mijn moeder, hoor ik beter dan wie dan ook, behalve als het wezen bovennatuurlijk is..

"Ik ben Heather." Zeg ik met een sarcastische glimlach als ik hem mijn hand aanbied. Hij kijkt me raar aan en knikt in plaats van even beleeft te zijn?

"Isaac." Zegt hij droog en kijkt dan naar de tweeling.

"Heather, dit zijn mijn vrienden: Isaac, Scott, Ethan en Aiden. Daar zijn Stiles en Lydia, die je daarstraks al bent tegen gekomen." Zegt ze als ze telkens iedereen, een voor een, aanduidt. Ook Stiles en Lydia zijn onderweg naar dit groepje van mensen.

"Oke, dankje. Ik ben Heather, Allisons-"

"Nicht." Zeggen we op hetzelfde moment wat ons aan het lachen maakt.

"Nicht? Als in de dochter van-" Probeert Scott te zeggen, maar ik onderbreek hem.

"Jeps, Kate Argent is mijn moeder." Zeg ik en Stiles en Scott zetten een stap naar achter.

"Geloof me, ik ben niet mijn moeder, ik heb niet echt haar trekjes." Zeg ik en lach er zacht bij.

"Meer van je vader meegekregen?" Vraagt Isaac en ik haal mijn schouders op.

"Geen idee." Zeg ik en wanneer ze er verder over willen vragen, komt de sherrif onze kant op gelopen.

"Ga maar naar huis jullie. School was toch bijna gedaan." Zegt hij als hij op Stiles zijn schouders slaat. Nadien gaat hij verder.

"Last van kattekwaatjes?" Vraag ik Stiles met een grijns en zowat iedereen lacht.

"Het is zijn vader." Zegt Aiden als hij me een schouderklopje geeft en wegloopt. Ethan gaat er al lachend achter aan en ik kijk hen hoofdschuddend na.

"Sorry daarvoor." Zeg ik na een tijd tegen Stiles.

"Wel, jij bent zeker je moeder niet!" Zegt Scott met een lachje en daarna volgt de rest.

"We zullen maar eens naar huis gaan, of mijn vader zal ons nog komen zoeken." Zegt Allison grinnikend en lacht vriendelijk naar me.

"Leuk jullie te hebben ontmoet." Zeg ik en kijk weer op mijn horloge. Nu staat er nog een rood bolletje en een paars. Goud betekend beta, rood alfa en paars.. Paars ben ik nog nooit tegen gekomen.. Ik vraag het Allison wel later.

"Tot nog eens!" Zegt Allison en gaat al naar de auto. Ik volg haar voorbeeld en ga naast haar lopen.

"Dus de tweeling zijn Omega's, Isaac is een Beta en Scott een Alpha. Wat is Lydia?" Vraag ik haar en ze kijkt me geschrokken aan.

"Hoe weet je dat?!" Vraagt ze me al fluisterend.

"Mijn horloge." Zeg ik doodgewoon en begin te lachen. We komen bij de wagen aan en stappen in.

"Ik heb 3 jaar aan dit ding gewerkt. Het geeft aan wat er in mijn buurt zich bevind. Het is handig tijdens het jagen, maar ook tijdens de normale gang van het leven. Als ik het met mijn computer verbind, kan ik sommige gegevens opslaan. Daar biebt het niet als ik bij je vrienden sta bijvoorbeeld." Zeg ik alsof het de normaalste gang van zaken is.

"Dus jij bent gespecialiseert in techniek?" Vraagt ze me nadat ze geen woord heeft verstaan wat ik zei. Ik lach zacht en haal mijn schouders op.

"Ik wou mijn moeder altijd helpen, zodat ze vroeger thuis zou zijn van het jagen. Ik heb nooit de kans gekregen om het haar te tonen." Zeg ik zacht en ze knikt medelevend. Ze start de wagen en rijdt naar haar thuis.

___

Daar eenmaal aangekomen, hebben we iets gegeten en ben ik beginnen met uitpakken. Chris heeft me verteld dat hij het fijn zou vinden als ik hier nog een tijdje blijf, sinds ik toch niemand anders heb. Ik vind het fijn om te weten dat er mensen om je geven ookal kennen ze je bijna niet. Het zegt ineens ook hoeveel Chris gaf om mijn moeder en daar ben ik blij om.

Na een zo'n twee uur uitpakken hoor ik geroep. "WEER EEN WEERWOLF?!" Hoor ik Chris zijn stem zeggen en ik lach, ookal heb ik geen idee waarover het gaat. Plots wordt er een deur dichtgeslagen en uit schrik, spring ik overeind. Ik loop mijn kamer uit rn zie Allison en Chris naar Allison haar kamer lopen.

"Isaac, Isaac, open de deur! Isaac!" Roepen ze als ze de deur niet open krijgen. Ze slaan op de deur zonder enig succes, maar er raast maar één vraag door mijn hoofd.

Wat doet Isaac hier?

<<<>>>

A/N:
Hallo iedereen! Hier ben ik weer eerder als verwacht.. Hopelijk vonden jullie het een leuk hoofdstuk? Ik hoop dat het ook goed aansluit op de serie zelf, want dat is nu eenmaal de bedoeling :)
Laat me weten wat je ervan vind aub ;)

someone_special

Poisoned || Teen wolf ||  #1 ✔️Onde histórias criam vida. Descubra agora