chapter 4

221 21 2
                                    

Michaels point of view
"Wat heb jij zo dan?" Vraag ik.
"Ik weet niet hoe het kan, maar ik heb ook wiskunde" antwoord luke twijfelend. "Nou ja Whatever" mompelt hij eracteraan.

De bel gaat en luke en ik nemen snel afscheid van elkaar. Daarna ren ik naar het juiste lokaal. Als ik eenmaal zit, komt Niall ook binnen.
"Hey" begroeten we elkaar. Iets later komen liam en luke ook binnen.
"Huh? Wat doen jullie hier?" Vragen we alle vier tegelijk.
"We hebben hier les" zeggen we daarna in koor en kijken elkaar vreemd aan. Luke komt aan de andere kant naast me zitten.
"Nou ja, dat kunnen we nog wat lol beleven" zegt hij met een sneaky grijns.
"Serieus luke? Niet alweer he?" Vraag ik hoopvol. De vorige keer, ik herinner het me als de dag van vier maanden geleden, palmde hij me in de klas. Mijn geknor was gelukkig gedempt door de bel die net ging en het was zo gênant. "Luke, je gaat het niet doen, als je dat doet, ga ik je een week niet zoenen" dreig ik.
"Oke oke, ik doe het niet. Ik wil graag kusjes van je Mike-ro-waye" zegt luke snel.
"Zo mag k het horen" glimlach ik. Toch legt luke zijn hand op mijn bovenbeen. Ik kijk hem eens aan. Hij kijkt onschuldig terug. Die jongen moet eens goed genomen worden. Dan is hij vast niet meer zo onschuldig. Of hij doet nu alleen maar onschuldig en wil hij toch weer iets doen midden in de klas.
Gelukkig begint al snel een mevrouw te praten.
"Hallo kinderen, zo als je zien zijn we met een grote groep omdat psychologie en Engelse literatuur bij elkaar inzitten. Dit komt omdat er te weinig mensen deze opleidingen hebben gekozen. Dus de gezamenlijke lessen volg je met een grote groep en je gerichte lessen met een kleine groep. Laten we maar beginnen. Kom iedereen maar zijn boeken hier ophalen" zegt ze en iedereen begint te lopen.
Het duurt vrij lang voordat ik eindelijk mijn boeken heb. Als ik ze heb, loop ik terug naar de College bank waar ik zat.
Niet veel later komt luke ook een daarna volgen liam en niall.

Niall heeft wel een paar overeenkomsten met luke: ze hebben allebei blond haar; heldere blauwe ogen; op dit moment alle twee een zwarte skinny en een zwart shirt. Je zou zo denken dat ze tweeling zijn, mits ze de zelfde achternaam hadden. Alleen luke is een heel stuk langer en niall heeft wat bollere wangen dan luke, wat best schattig is. En ik heb na gisteren nog een overeenkomst gevonden namelijk: ze zijn alle twee dol op eten, heel veel eten. Volgens mij in niall altijd vrolijk, terwijl luke af en toe het niet erg vindt om zijn ruige kant te laten zien. Laast ging hij zelfs met een jongen vechten, want hij vond dat de jongen te lang naar mij keek. Best cute opzich, zijn jaloezie. Dat gaat dit jaar nog eens wat worden....

Heey pinguïns nieuw hoofdstuk hier. ik had vandaag een tussenuur en wou graag daarin gaan schrijven, maar toen ik op school kwam, kwam ik erachter dat ik mijn mobiel thuis had laten liggen. Ik leef Gelukkig nog. Maar als je een dag dat ding niet heb, besef je pas dat je hem vaker gebruikt dan je denkt.
Hoe dan ook, hier is die dan toch.
Hope you like it
comment vote
Love you all
xx dagmar

The Next Level Ft Muke Clemmings <3Donde viven las historias. Descúbrelo ahora