chapter 27

211 17 4
                                    

(Jeah 1K! Om het te vieren in dit hoofdstuk een smut stukje (staat aangegeven wanneer) veel leesplezier)
Lukes point of view
Ik ben er helemaal niet trots op dat ik mijn spieren tegen iemand gebruik, maar ik moest Zayn wel aanpakken. Ik moest het doen voor Michael.

Op dit moment lig ik op bed met Michael op mijn buik naar de tv te kijken. We hadden besloten om een serie te gaan volgen, zodat we vaker zo samen voor de tv liggen. Dus daar liggen we dan the walking death te kijken. We zijn nog maar bij aflevering 1. Ik let alleen niet op de tv, maar meer op Michael. Hij kijkt geconcentreerd naar de tv; zijn haren staat perfect alle kanten op en hij maakt af en toe een schrik geluidje als er een schrik moment is. Het is echt enorm schattig.
"Luke, staar niet zo" zegt Michael ineens.
"Staar ik dan?" Vraag ik onschuldig.
"Dahm Luke, doe niet ofdat je onschuldig bent" zegt Michael en zet de tv op pauze. Hij draait zich om, zodat hij mij aankijkt. "je weet dat ik je dan wil nemen. En hard, zodat je dagen niet meer kan lopen" zegt Michael. Een grijns verschijnt er op mijn gezicht. Inderdaad dat weet ik. "Grijns nou niet, Luke. Ik probeer hier nou echt een boner te voorkomen" zegt Michael. Ik voel inderdaad Michaels boner tegen de mijne drukken. Ik bijt enkel om mijn lip. Michael houdt het niet meer en druk wild zijn lippen op de mijne.
Smut niet lezen als je er niet tegen kan
Al snel vliegt onze kleding door de kamer heen.
"Fuck Michael, doe iets" hijg ik. Michaels lippen gaan van de mijne door naar mijn nek. Daar laat hij een zuigzoen achter en gaat dan door via mijn buik naar mijn boner, terwijl hij steeds overal kusjes achterlaat. Als hij bij mijn boner is grijnst hij en plaats een kusje er bovenop. Ik kreun luid en grijp met mijn handen in de dekens. Michael zet zijn lippen eromheen en zuigt eraan.
"Michael.. stop... als.. je.. meer.. wilt" breng ik moeilijk uit. Michael grijnst en haalt zijn lippen om mijn boner weg. Ik weet dat ik nu aan de buurt ben. Ik draai ons om en geef Michael een goede pijp beurt.
"Luke.. close" kreunt Michael en ik stop waarmee ik bezig was. Michael draait ons weer om en legt mij op mijn buik neer.
"Ik ga naar binnen" zegt Michael en gelijk daarna voel ik hem in mij. Ik kreun het uit en Michael rijdt me zo hard hij kan.
"Fuck Michael" kreun ik als ik kom.
"Fuck Luke, ik ben degene die je zo goed laat voelen" zegt Michael moeilijk. "Fuck.. zo.. close"
"Gooit het eruit, Michael"
"Luke!" Kreunt Michael luid als hij ook komt. Zijn lading in me laat me goed voelen. Michael gaat uit me en valt naast me neer. "Fuck, dat was goed" hijgt Michael.
"Dat was het zeker" huig ik.
Einde smut
Michael drukt nog een lief kusje op me kont en nestelt zich dan tegen me aan.
"Michael, ik denk dat ik morgen niet kan lopen" zeg ik.
"Hoeft ook niet" glimlacht Michael. "Want je hoeft morgen nergens heen"
"Hoezo? We hebben morgen toch school?"
"Nee, studiedag" zegt Michael. Ik glimlach en nestel me dan tegen Michael verder aan. Daarna val ik in slaap met een zere kont en een hart dat sneller klopt door de prachtige jongen die naast me ligt.

Heey pinguïns nieuw hoofdstuk hier. We hebben de 1K bereikt. I'm so proud.
De jongen die ik leuk vindt noemde me van de week leuk. Ik weet niet wat ik moet doen. Please help.
Ik heb van de week Avond4daagse gewandeld en wonder boven wonder zijn me voeten nog heel. Gisteren had ik wel zere voeten maar nu niet meer.
Mijn zus en vriend(inn)en zijn geslaagd, dus ik haf deze week het best druk.
Hope you like it
comment vote
Love you all
xx dagmar

The Next Level Ft Muke Clemmings <3Onde histórias criam vida. Descubra agora