chapter 15

221 18 4
                                    

Lukes point of view
Ik schenk drinken voor ons tweeën in. Wat komt Michael hier doen? Hij had toch tijd nodig? Hij haat me toch?

Ik loop terug net het drinken in mijn handen en ga naast Michael zitten. Ik zet de glazen op mijn nachtkastje neer.
"Wat kom hier eigenlijk doen?" Vraag ik.
"Ik kom om met jou te praten" zegt Michael.
"Waar wil je het overhebben dan?" Vraag ik verward.
"Over ons" zegt Michael. Ongewild komt er toch een glimlach op mijn gezicht dat hij het over 'ons' wil hebben en niet over 'Michael en luke'.
"Wat valt daarover te vertellen dan? Ik bedoel, ik dacht dat je me haatte, voor wat ik had gedaan" zeg ik.

"Luister luke en dit keer hou je ook je mond. Ik kan je niet haten, al zou ik dat willen, ik kan het niet. Wat je gedaan had is fout, maar ik heb geen reden om boos te zijn. Ik kan gewoon niet boos op je zijn. Ik wil dat we elkaar kunnen vertrouwen, dus ik zal ook even iets opbiechten. Niall heeft me net gekust. Nee luke ga nu niet naar hem toe om hem te slaan en hou je mond, ik was nog niet klaar. Tijdens de kus moest ik de hele tijd aan jou denken. Jouw lippen, jouw tederheid, Jouw passie en vooral: jouw liefde. Want damn, wat hou ik toch van je. Hoe dan ook ik duwde hem weg. Ik kan niet zonder je en we weten allebei dat we niks zijn zonder de andere. Samen zijn wij sterk en kunnen alles aan. Liefde is sterker dan haat en mijn liefde voor jou zal nooit doven. Jij bent het lichtje in mijn leven en als ik jou laat gaan, ben ik mijn lichtje kwijt. Luke, ik vergeef je, maar ik moet wel zeker weten dat ik je kan vertrouwen" zegt Michael.

Ik heb al die tijd geluisterd, alleen toen Michael zei dat niall hem had gekust, wou ik opstaan en niall een klap geven. Micheal hield me tegen, dus ik ging weer zitten en luisterde aandachtig.
"Niall heeft jou gekust?" Is mijn eerste reactie.
"Ja, maar ga hem niet slaan, alsjeblieft. Ik spreek hem er wel op aan"

"Micheal, is het nu weer goed tussen ons?" Vraag ik na een tijdje.
"Ja, tenminste als jij dat ook wilt. Ik hou te veel van je om te haten" zegt Michael. Ik glimlach en druk mijn lippen op die van hem. Wat heb ik hem gemist.
Michael grijpt naar mijn haren en trekt er zachtjes aan. Ik kreun licht en duw hem zachtjes naar achteren.
"Ik hou ook enorm veel van jou" mompel ik tegen zijn lippen aan.
"Fuck luke, niet praten zei ik toch" mompelt micheal. Ik glimlach tijdens onze zoen. Ondertussen trek ik mijn shirt over mijn hoofd. Onze zoen wordt steeds ruiger en ongecontroleerd.

"What the fuck doen jullie?" Vraagt ashton die binnen komt lopen. Ik trek terug en kijk ashton aan alsof  hij iets gedaan heeft wat niet mocht. "Hoe dan ook ik kwam even wat halen en ben dan weer weg. Doe het wel veilig" zegt hij, pakt wat en loopt weer weg. Net voordat hij weg loopt steek ik mijn middelvinger op."gebruik die maar voor micheal" grijns ashton. Daarna is hij weg en richt ik mijn aandacht weer op micheal en zoen hem weer.

Heey pinguïns nog een hoofdstuk.
MUKE IS BACK!
weet iemand nog een leuk moederdag cadeautje by the way? Ik weet niks en me moeder houdt niet van gekochte cadeautjes en nu alweer aan te komen met een tekening vind ik ook zo cliché. Please help!
Hope you like it
comment vote
Love you all
xx dagmar

The Next Level Ft Muke Clemmings <3Where stories live. Discover now