chapter 49

147 17 6
                                    

Lukes point of view
We zijn een maand in New York geweest. Vandaag vliegen we weer terug. De kinderen waar Michael deze maand was komen ons uitzwaaien net als sanne, shawn en Alex.
"Michael we gaan je missen. Kom je ooit weer een keer terug?" Vraagt het meisje. Volgens mij zei Michael dat ze zoe heet. Michael hurkt bij ze neer.
"Ik moet gaan, zoe. Als ik weer in de buurt ben, dan kom ik langs. Beloofd" zegt Michael en knuffelt zoe. Hij is zo goed met kinderen. Ik kijk amuserend naar hem.
"luke" zegt Shawn. "Goede reis terug. Pas goed op michael en bedankt voor alles" zegt hij.
"Nee, jij bedankt, voor alles. Doe Colin de groeten van ons en we spreken elkaar vast nog wel een keer" zeg ik.
"Komt goed" antwoordt shawn en we geven elkaar een knuffel.
"Luke" zegt Alex. Shawn is door naar Michael. "Pas goed op jezelf en natuurlijk op je vriend. We spreken elkaar vast nog wel he?" Vraagt hij.
"Natuurlijk, Alex. Hou je taai" zeg ik en knuffel hem.

We hebben van iedereen afscheid genomen. We zwaaien voor de laatste keer en lopen dan hand in hand naar onze gate.

De vliegreis is echt enorm lang. Michael is op mijn schouder in slaap gevallen. Ik kan de slaap niet bevatten. Ik denk alleen maar terug aan de afgelopen maand. Het was ook zo leuk. Ik ben zelfs een keer gaan lunchen bij Michael.

We zijn net geland en lopen de aankomsthal in. Mam zou ons komen ophalen zei ze. We zoeken rond baar haar blonde haren. Uiteindelijk zien we haar wild springen en zwaaien, maar ze is niet alleen. Ashton, Calum, one direction en Michaels ouders zijn er ook. We rennen naar hen toe en springen in de armen van onze moeders.
"Lucas" zucht mijn moeder opgelucht dat ik er weer ben. Normaal zou ik zeggen dat ik luke heet, maar dit keer niet.

We hebben een welkom thuis feestje. Super leuk natuurlijk.
"Mikey, ik hou van je" lal ik.
"Ik ook van jou, lukey" ook hij is dronken. Logisch ook. Als je ziet hoeveel drank hier aanwezig is...
"Blijf altijd bij me" zeg ik.
"Altijd" belooft Michael en zoent me.  Ik grijp zijn heupen en druk hem tegen de muur. Hij heeft zijn armen om mijn nek. Omg wat wil ik hem graag. Ik druk mijn kruis dichter tegen hem aan. Michael kreunt even. De zoen is wild en ik til Michael op en til hem naar mijn slaapkamer. We zijn bij mijn moeder thuis, dus we kennen de weg. Ik leg Michael op mijn bed en ga boven hem hangen.

Dat was fantastisch! Ik zou graag mijn verdere leven met hem delen. Hij is mijn soulmate en ik ben blij dat ik hem gevonden heb.
Hij slaapt nu op mijn borst en ik blijf me altijd verbazen Hoe schattig hij dan is. Ik val ook in slaap en droom over mijn vriend die, ik hoop, ooit mijn man mag noemen.

Heey pinguïns nieuw hoofdstuk hier. Toen ik dit schreef, zat ik in de auto op weg naar het vliegveld. Vliegen is echt leuk. Ik heb het nou voor de eerste keer gedaan en het is beter dan net de auto.
Vandaag ben ik naar auswitsch geweest en ik weet niet zo goed wat ik ervan moet vinden.
Hope you like it
comment vote
Love you all
xx dagmar 

The Next Level Ft Muke Clemmings <3Where stories live. Discover now