chapter 5

217 16 4
                                    

Lukes point of view
Ik zie het wel, dat micheal naar niall kijkt. Alleen ik wil het niet zien. Micheal wil ik op geen enkele manier met iemand delen en al zeker niet met zijn roommate. Ik weet dat dit een moeilijke tijd wordt en dan wil ik eigenlijk ook niet mijn jaloezie uiten naar michaels roommate. Misschien kan ik wel met calum ofzo ruilen, van kamer. Dat zou voor mij handiger zijn. Dan kan ik een beetje op niall letten. Zijn relatie met liam is al niet zo sterk, daar kan zo iemand tussen komen en in wil niet dat micheal dat is. Ik wil Michael gewoon niet kwijt. Hij is mijn alles... dat ik zo jaloers af en toe ben, helpt ook niet mee.

Ik leg mijn hand op michaels bovenbeen. Ik heb besloten om hem niet weer te palmen in de klas. Hij zoent enorm goed en ik kan niet zonder zijn lippen op de mijne.
Hij glimlacht naar me. Ik glimlach terug en maak in een razendsnel tempo mijn huiswerk van deze week.
"Lukey, kan je helpen?" Fluistert Michael.
"Tuurlijk sweetheart" glimlach ik.
Ik leg hem uit wat hij niet snapt.
"Maar hoe doe ik dat dan?" Vraagt hij.
"Kijk, als je de twee zijden weet van de kant van de hoek van negentig graden weet kan je pythagoras gebruiken. Dat doe je zo" zeg ik en schrijf netjes in zijn schrift de formule en hoe hij dat in stapjes uitrekent met een makkelijk voorbeeld.
"Dankje lukey. Ik denk dat ik her nu snap" glimlacht micheal. Hij wil gaan werken, maar ik hou hem tegen. Ik schuif mijn schrift naar hem toe. Hij snapt de hint en begint over te schrijven. Daarna kunnen we namelijk wat voor ons zelf doen en dat is leuker samen dan alleen. Ik pak mijn telefoon er bij. Michael heeft een foto op instagram geplaatst:

@Michealclifford: Ready for my first day of college. I'm really nerves

@ashtonirwin: dude, deze is echt leuk

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.


@ashtonirwin: dude, deze is echt leuk.

@Calumhood: hey Mike, deze is leuk.

@niallhoran: wow you look like a fashion chick

Ik heb maar besloten om te reageren na dat ik een like had gegeven. Wacht wat? Die reactie van Niall....

@Luke _ is_a_penguin: wow sweetheart, deze is echt leuk. I love you x♡

@luke_is_a_penguin: bae x

Daarna leg ik mijn telefoon weer weg. Ik zag namelijk dat Michael ook al klaar is.
Misschien moet ik eens aan niall duidelijk maken dat micheal van mij is... Ik hou namelijk niet van delen. Ze mogen van mij alles hebben, maar van Michael blijven ze af. Micheal betekent alles voor me en ik wil hem niet kwijt.
Michael en ik beginnen gewoon wat voor onszelf te doen, maar blijkbaar vindt de leraares dst we te luidruchtig zijn.
"Die twee jongens daar zouden jullie even na de les willen blijven?" Vraagt ze nors. Ik kijk haar eens aan.

Ik schat dat ze net is afgestudeerd, misschien is ze nog maar 22. Ze heeft blonde met blauwe haren in een staart, maar het komt nog halverwege haar rug. Ze is niet de grootste. Haar bril bungelt op haar neus. Daarachter vindt je twee vel groene ogen. Haar blik staat streng op ons, maar ik geloof dat ze ook vriendelijk kan zijn. Ze draagt een topje en een blouse dat is opgeknoopt. Haar zwarte skinny jeans hangt op haat heupen. Ze is best knap.
"Oke" antwoord Michael dan. Oh gosh dit gaat voor problemen zorgen.

Heey pinguïns nieuw hoofdstuk hier
Hope you like it
comment vote
Love you all
xx dagmar

The Next Level Ft Muke Clemmings <3Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu