chapter 19

171 14 4
                                    

Lukes point of view
Michael kan echt enorm goed zingen. Waarschijnlijk beseft hij dat zelf niet eens. Ik wil het hem zo graag laten geloven. Micheal is dan wel meer zeker van zichzelf gewoon met vergeleken toen ik hem net leerde kennen, maar hij heeft nog steeds wel onzekerheden. Hij wilt het liefst zo snel mogelijk zijn school afmaken en zijn onzekerheden vergeten, maar dat gaat hem nog niet zo makkelijk af en daar wil ik hem bij helpen.

Op dit moment zijn we aangekomen bij een mooi en helder meertje ergens in get bos.
"Wow, het is hier prachtig" zegt Michael.
"Lang niet zo prachtig als dat jij dat bent" glimlach ik. Michael moet blozen. "Micheal geloof het alsjeblieft, je bent echt enorm mooi. Je wilt niet weten hoe opgewonden ik wordt als ik je ziet lopen, want dahm je hebt echt een lekkere kont en je haren zitten altijd perfect en je bent het leukste persoon die ik ken. Michael, ik hou van je"
"Dankje lukey, maar dat heb ik juist bij jou. Ik hou meer van jou dan dat ik van mezelf hou" fluistert Michael.
"Awe Mikey, kom eens hier" zeg ik. Michael komt dichterbij en als hij dichtbij genoeg is, sluit ik hem in mijn armen. "Ik hou van je, meer dan dat eigenlijk goed voor me is" zucht ik en laat micheal voorzichtig los. Ik kijk hem een tijdje aan en bijt op mijn lip piercing.
"Niet doen, je weet dat ik dat sexy vind" puilt micheal. Ik glimlach en bijt nog een keer. "Lukey, serieus, als je zo door gaat wordt ik hier ter plekke hard" zucht Michael. In kijk naar beneden. Jap, Michael heeft gelijk. Ik kijk weer omhoog en probeer me over de drang om micheal daar beneden aan te raken weg te drukken.
"Kom laten we de tent opzetten" zeg ik, duidelijk hees. Micheal knikt, waarschijnlijk durft hij even niks te zeggen, omdat hij zijn stem niet onder controle heeft.

Ik gooi de tas met de tent van mijn rug af en leeg hem. De tentstokken en de haringen liggen nu overal. Micheal grinnikt en pakt een paar haringen op. Ik leg het grondzijl neer en zo bouwen we onze tent op.

De tent staat. Nu nog wat te eten. Ik pak de mand en leg een kleed je neer. Micheal probeert ondertussen een vuurtje te maken met een lucifer en wat boomschors. Het lukt hem aardig. Het vuur brandt al snel en we gaan eten.
"Wie heeft er gekookt? Het smaakt lekker en ik weet zeker dat jij het niet was" lacht micheal. Ik kijk hem beledigend aan.
"dankje" zeg ik sarcastisch. Micheals blik veranderend ter plekke. "Calum en ik hebben dit gamaakt. Calum vond dat ik zelf maar eens leerde koken" glimlach ik. Michael glimlacht nu ook.
"Het is lekker" zegt hij. "Net zo als dat jij lekker bent" grijnst hij en geeft me een kus wat als snel een zoen wordt. Ik hou echt van Michael en wil hem voor geen goud laten gaan.

Heey pinguïns nieuw hoofdstuk hier Ik heb het gisteren echt heel leuk gehad. Calums stem in het echt klinkt nog schattiger en ik ben echt heel blij dat ik heen kon. Michael is nog leuker in het echt en luke nog knapper. Ashton is echt best klein en het was gewoon super gezellig. Heel veel plezier als je er nu bent.
Hope you like it
comment vote
Love you all
xx dagmar

The Next Level Ft Muke Clemmings <3Where stories live. Discover now