chapter 14

191 17 6
                                    

Michaels point of view
Als ik de volgende ochtend wakker word vraag ik me af waar ik ben. Ik kijk veder rond en zie dat ik in ashtons bed lig. Ik stap uit bed en kleed me aan, ontbijt wat en ga naar mijn eigen kamer om niall op te halen.
"Hey ik ben net klaar" zegt hij als hij de deur opent. Ik knik en we lopen naar onze eerste les.
"Wat was dat geschreeuw gisteravond? Ik wou gaan kijken maar toen was het ineens stil" Vraagt niall. Ik leg aan niall uit dat luke iets doms heeft gedaan- wat zeg ik niet- en dat ik tijd nodig heb om het te verwerken. Niall luistert heel aandachtig naar mijn verhaal.
"Wow heftig" zegt hij na een korte stilte. Ik knik lichtjes, niet wetend wat ik anders moet doen.

In de pauze staan we met zijn allen op heg gebruikelijke plekje. Luke staat er ook bij, maar hij houdt zich een beetje achteraf. Ik daarin tegen ben volop aan het kletsen met niall en ashton. Calum probeert luke aan de praat te krijgen, maar dat lukt niet. Iedereen heeft inmiddels al gemerkt dat er iets tussen luke en mij aan de hand is. Normaal kan je ons niet uit elkaar halen en nu vinden we elkaar geen blik waardig.

Na school zit ik wat te praten met niall op onze kamer en eten we wat M&Ms. Ik pak een handje M&Ms en eet eerst de bruine op. Ik weet niet, he g is een tik van mij dat ik eerst de ene kleur eet en dan pas de andere.
"Weet je al wat je met luke aan wilt?" Vraagt niall ineens. Ik schud mijn hoofd. Niall knikt en buigt dan langzaam naar me toe. Hij gaat toch niet doen wat ik denk he? Hij verbreekt de afstand tussen ons en zet zijn lippen tegen de mijne.

Zijn lippen zijn ruwer dan die van luke en proeven anders. Die van luke fris naar limoen maar deze naar aardbei. De kus op zichzelf is ook vreemd. Luke zou het heel rustig beginnen en dan bedenken dat hij meer wilt. Niall daarin tegen houdt het rustig. Zijn handen liggen op mijn heupen. Ik leg mijn handen op zijn borst en duw hem zachtjes weg.
"Sorry niall, ik kan dit niet. Je bent een hele aardige jongen, maar ik hou van luke" zeg ik. Niall knikt en kijkt dan beschaamd weg.
"Sorry" zeg ik zachtjes en loop de kamer uit en klop ongewillig bij luke aan. Hij opent de deur al snel en kijkt verbaasd als hij mij ziet.
"Micheal, wat doe jij hier?" Vraagt hij.
"Ik kom voor jou" antwoord ik en stap naar binnen. Ik ga zitten op lukes bed.
"Wil je wat drinken?" Vraagt hij.
"Ja lekker" zeg ik. Luke loopt weg om drinken in te schenken. Fack, ik hou te veel van deze jongen om te haten. Luke haten is net als puppy's niet schattig vinden, dat kan ook niet.

Heey pinguïns nieuw hoofdstuk hier.
MUKE FOREVER
Hope you like it
comment vote
Love you all
xx dagmar

The Next Level Ft Muke Clemmings <3Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu