chapter 43

140 12 1
                                    

Lukes point of view
What the hell? Ik ken Gabrielle toch alleen van Michael? Hoe komt ze dan bij Calum? En hoezo bedenkt ze dit nou weer?
Waarschijnlijk ziet ze me vragende hoofd en begint uit te legen, alleen houdt ze een vieze blik op Michael gericht. Waarschijnlijk om hem jaloers te maken.
"Ik zat op dezelfde school als Calum. Je weet wel, die badboy met de leukste feestjes. Opeens kwam Calum naar me toe en kneep in mijn kont. Ik draaide me om om diegene te slaan en zag daar Calum. Calum zei dat hij iemand had die bereid was om 'de lekkerste wijven' van het feest te neuken. Ik stemde in en liep hem achterna. Naar Luke. Toen was je al zo hot." Knipoogt ze naar me. Ik negeer het en laat haar verder praten. "Luke bracht me naar boven en de rest hoef ik niet uit te leggen" zegt Gabrielle vals en kijkt Michael vies aan. Fuck, Calums feestjes heeft me in problemen gebracht.
"Luister Gabrielle, dat was een one night stand en als je soms denkt dat Michael nog maagd is, heb je het mis. Laat ons met rust. Onze pizza wordt zo koud. En nu op rotten en ik wil je niet meer zien. Als ik zie dat je Michael lastig valt, doe ik he wat" dreig ik en loop met Michael weg, Gabrielle stomverbaasd achterlatend.

En inderdaad, de pizza is bijna koud. Ik plof op de bank en trek Michael dicht tegen me aan. Ik weet niet wat ik in deze situatie moet zeggen. Michael heeft al de hele tijd niks gezegd.
"Michael, ik-" verder kom ik niet. Het is niet Michael die mij afkapt, maar ik ben het zelf. Michael kijkt me aan, alsof ik net heb gezegd dat de koning morgen op bezoek komt. "Sorry, ik had niet-" dit keer ben ik niet degene die me afkapt, maar Michael.
"Dankje. Je hebt die bitch laten weten dat ze fout zat. Je kan er niks aan doen wat er is gebeurt. Je herkende haar niet, of wel?"
"Ik herkende haar echt niet" verzeker ik hem.
"Alsnog bedankt dat je voor me opkwam" zegt Michael.
"Ik doe het graag voor je" glimlach ik en kus zijn lippen. God damn, ze smaken elke dag nog net zo lekker. Michael slaat zijn arm om mijn nek en tikt met zijn tong tegen mijn lip. Ik open mijn mond met plezier en concentreer me alleen nog maar op Michael. Ik hou nog elke dag van hem en elke dag wordt het gevoel dat ik hem nodig heb sterker. Ik heb Michael bij zijn heupen vast. Op de een of andere manier is dat altijd onze houding tijdens het zoenen. Ik zijn heupen en hij mijn nek. Ik vind het wel romantisch. Veel mensen kijken ons vreemd aan als we op straat zoenen of alleen al elkaars hand vast houden. Ik vind dat je dan niet mag oordelen, want als wij gelukkig zijn, is het goed, toch? Michael duwt me verder de bank in en hangt boven me.

Heey pinguïns nieuw hoofdstuk hier. Double life heeft meer dan 7K! I'm so proud! Ik kreeg veel positieve reacties op dat ik een deel 3 wil maken, dus dat ga ik ook doen. De Q/A weet ik nog niet zo zeker. Ik zou het leuk vinden om het wel te doen, dus spam me maar met vragen voor de personages. En nog een vraag: volgende hoofdstuk smut of niet?
Hope you like it
comment vote
Love you all
xx dagmar

The Next Level Ft Muke Clemmings <3Where stories live. Discover now