chapter 47

132 15 3
                                    

Lukes point of view
Vandaag gaat mijn stage beginnen. Ik heb er echt veel zin in. Ik stap uit bed en druk een kus op michaels voorhoofd. Hij hoeft pas later te beginnen. Ik hoop dat hij het naar zijn zin krijgt. Ik kleed me aan en loop naar beneden. Ik ga vanavond wel douchen.
"Goedemorgen" zegt ik als ik de keuken inloop en sanne daar zie staan.
"Goedemorgen, Luke. Lekker geslapen?" Vraagt ze.
"Ja heerlijk, Dankuwel" antwoord ik.
"Luke, je mag gewoon je en jij zeggen" lacht sanne.
"Ohja" zeg ik beschaamd en krap achter mijn hoofd. Sanne legt een broodje voor me op een bord die ik opeet.

"Veel plezier, luke" zegt Sanne.
"Bedankt. Wens Michael veel plezier van me" zeg ik en loop de deur uit naar de bushalte.
"Luke! Je vergeet wat!" Hoor ik een slaperige stem roepen. Ik draai me om en zie Michael daar in een joggingbroek staan. Damn.
"Mikey" zeg ik en ren naar hem toe. "Wat was ik vergeten?"
"Dit" zegt Michael en drukt zijn lippen op de mijne. Mijn handen gaan automatisch naar zijn heupen. "veel plezier, schat"
"Jij ook, sweetheart" zeg ik en zie mijn bus aankomen. "Ik moet gaan. Tot vanmiddag, sweetheart" Ik stap op de bus en zwaai nog naar Michael. 

Op mijn stageplek aangekomen, wordt ik al ontvangen. Ik krijg een rondleiding en een eigen kantoor. Super cool natuurlijk.

Ik kijk mijn kantoor rond. Een bureau, bureaustoel, zitzak, leeslamp en een boekenkast. Enorm Cool.  Deze uitgever heeft het goed voor elkaar. Er komt iemand van hier binnen.
"Hallo luke, ik ben Lynn. Ik kom je werk vertellen. Hier heb je een aantal manuscripten. Die moet je lezen. Als ze niet leuk of interessant zijn, zet je er een groot kruis op. Als ze leuk zijn, zet je er een krul op. Je gaat in principe alleen maar lezen. Koffiezetapparaat staat in de kantine en je hebt een half uur lunch pauze, daarin kan je even naar buiten of gaan lunchen met iemand die je kent. Heb je nog vragen?" Meldt ze.
"Nee, geen vragen" antwoord ik.
"Mooi.  Hier zijn je manuscripten" zegt Lynn en drukt me een stapel papieren in mijn handen. Daarna loopt ze weg. Wat een zaken bitch. Ik ga op de bureaustoel zitten en het eerste wat ik doe is rondjes draaien. Ik bedoel, dat doet toch iedereen? Of ben ik de enige? Als ik dan toch maar besluit om te gaan werken, pak ik het eerste manuscript en begin te lezen. Hoofdstuk 1

Langzaam dwaal ik weg in het verhaal. Het is ook zo goed geschreven!
"Luke? Wil je mee gaan lunchen?" Vraagt iemand. Ik kijk op. Lunchen? Is het alweer zo laat? Ik was zo diep in het verhaal ook.
"Ja, natuurlijk. Ik was de tijd uit het oog verloren" zeg ik.
"Dat heb je hier wel vaker" lacht diegene. "Ik ben Alex trouwens" zegt de jongen die dus Alex heet.
"Mijn naam wist je blijkbaar al" lach ik en we lopen samen weg om te gaan lunchen.

Heey pinguïns nieuw hoofdstuk hier. Morgen voor het eerst vliegen. Ik vind het echt spannend. Maandag en dinsdag krijg ik verlof. Echt nice.
Eerste schoolweek weer overleeft en ik heb echt een kut klas. Wie joint mij?
Hope you like it
comment vote
Love you all
xx dagmar

The Next Level Ft Muke Clemmings <3Where stories live. Discover now